[]

garip bir is teklifi?

Selam panpalar, bugun beni bi adam aradi daha once ben bunlara cv yollamisim iste santiye basliyormus istanbul'a 200 km uzakta bi yerde muhendise ihtiyaclari varmis vs. Vs. Ben santiye dusunmuyorum dememe ragmen maas cok dolgun ev+araba da veriyoruz iste goruselim dedi gittim gorusmeye gene ayni seyleri soyledi, okul santiyesiymis ana muteahhit de calisacakmisim taseron degilmis, parani alma da asla problem olmaz da dedi. istanbuldan olsun demis illa patron. yahu iyi guzel de bana cok garip geldi lan yeni mezunum diyorum olsun bi yerden baslamak lazim diyor, sizce bu isin altindan ne cikabilir ben cozemedim bunlari bu arada maas da 3500 tl deneyimli adamlara gel desen giderler tereddut etmezler, sizce de garip degil mi?

Telefondan yazdigim icin turkce karaktere ugrasamadim kusura bakmayin.


 
kimseyi bulamamışlardır belki ama bi garip.


  • basond  (17.05.12 21:11:48) 
hangi şirket olduğu çok önemli. daha önce yaptıkları işleri araştır. gözüne güvenilir gelirse anca kabul edersin. ama bence mutlaka şirket sahibini, ana mühendisi ve şirket geçmişini araştır derim.


  • sozkiyici  (17.05.12 21:13:00) 
üzerinde çok imza yükü olacak mı ona bir bak. Gerçi şantiye diyorsun, zaten sen her şeyi kontrol edersin orada, büro olsa patır kütür imzalatırlardı birşeyler, sorumluluk yıkmak için o kadar para teklif edebilirler. Özellikle de yapı denetimlerde oluyor o iş.


  • okumayi sevmeyen okur  (17.05.12 21:22:08) 
valla 1971 diyor şirket ama internet sitesi öyle ahım şahım bir şey değil, bilemedim :/ zaten kim gidecek 200 km uzağa da acaba benim üzerimden bir şey mi yapmak istiyorlar diye merak ettim.


  • ekaterina  (17.05.12 21:22:56) 
inşaat sektörünü özet geçim, yeni mezunsan ve yüksek lisans yoksa 2200 ve üstü ücretlere iki kere düşünüp git hele ki araba ev falan olmicak şeyler.


  • okumayi sevmeyen okur  (17.05.12 21:29:27 ~ 21:30:14) 
ya aslında arkadaşım o da yeni mezun, 2750+ev kirası alıyor istanbul'da bir şantiyede çalışıyor ama onun 1.5 senelik şantiye tecrübesi vardı bu işe girdiğinde benim tecrübem olmamasına rağmen böyle bir teklif gelmesi düşündürücü geldi valla.


  • ekaterina  (17.05.12 21:36:16) 
yeni mezun demek boş adam demek :) 1 buçuk yıl tecrübe yeterince fazla. zaten şantiyede salak değilse insan her şeyi 2 maksimum 3 ayda öğrenir ondan sonra da yeni mezun maaşına çalışmazsın tabi.


  • okumayi sevmeyen okur  (17.05.12 21:41:33) 
kabul et, hiçbir şeye imza atma. çıkarsalar bile hiç değilse tecrübe kazanırsın.


  • kjswbdlkjfdlkj  (17.05.12 21:51:42) 
@kwlkwlwlwl zaten çalışıyorum ama statik proje ofisinde çalışıyorum, şantiye tecrübem yok diye öyle dedim ben, şimdi o iş için eldeki kuştan olmak var.


  • ekaterina  (17.05.12 21:56:25) 
benim kuzenin de boyle bi dalgası oldu.adamlar dolandırıcı çıktılar.doğal gaz ihalesi alıp insanları çalıştırdıktan sonra battıklarını açıklayıp çalışanlarının maaşlarını vermediler.şimdi mahkeme filan uğraşıyor kuzenim.

dikkatli olun.dedikleri gibi şirketi neyin araştırın daha onceden bi olayları var mı diye.3500 cok fazla lan bi yeni mezuna:)
  • manifeste  (17.05.12 22:46:31) 
@manifeste adamlar dolandırıcı değil 1971'den beri faaliyetteler ama kurumsal bir şirket değil sadece.


  • ekaterina  (17.05.12 23:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.