[]

otostop

şimdi bugün okuldan eve dönerken genellikle otostop çekilen yerde 7 - 8 kişi vardı kaldırım boyunca. yarım saattir bekliyordum. iki kız geldi. geldikten bir dakika sonra arabanın biri durdu. bunlar arabanın arka kısmına yöneldiler. baktım şoför yanı boş. elemana işaret ettim gelebilir miyim diye. ön cama vuran güneşin de etkisiyle elemanın herhangi bir onay verdiğini veya cevap bile verip vermediğini bilmiyorum. ben onayı aldım zannetim açtım kapıyı. diyaloğa gel:

arabacı: sen nerden çıktın? ben kızlar için durmuştum.

ben: ne alaka kızları tanıyor musun?

arabacı: hayır tanımıyorum ama ben kızlar için durdum

ben: ben de kızlar gibi öğrenciyim, bir zararım yok, gelemez miyim?

arabacı: gelme (sen gelme ulan ayı! )

ben: senin o zaman niyetin bozuk birader dedim, kızlara da bence binmeyin falan dedim

çarptım kapıyı. ama kızlar bindi gitti.

not: eleman 22-23 yaşlarında gayet yavşak bir tipe ve ses tonuna sahipti. taylan olabilir. (bkz: adı taylan olanların esmer ve yavşak olması )

şimdi kızlara da bir lafım yok ama bu neydi şimdi?

 
alan memnun satan memnun olmuş, yapacak bişey yok.


  • jangara  (16.05.12 20:00:00) 
kroyum/abazayım ama para bende ve klasik türk kızı ile tanışmışsın.

lan böyle erkekler var ya.. tiksiniyorum lan cinsimden
  • shyzore  (16.05.12 20:00:20) 
otostop çeken kızlara "bunun niyeti bozuk binmeyin" demişsin :=)


  • mtrsykl  (16.05.12 20:22:49) 
kızlara kaşar diyesim geldi


  • bacardi cola  (16.05.12 20:30:50) 
bırak dallama herif, ama iyi demişsin niyeti bozuk bence binmeyin diye(: oluyor böyle tipler boşver.


  • elalemin derdi  (16.05.12 20:31:29) 
@mtrsykl onu en son sinirlendiğim için söyledim. daha bir çok söyleyebilirdim de işte neyse... ayrıca ne var yani demişsem? bu olayın önemsiz kısmı. kızlara bir şey demediğimi söylemiştim. :)


  • xiii  (16.05.12 20:31:55) 
ben de bazen bunun kadar olmasa da buna yakın olaylarla karşılaşıyorum. şeytan diyor allah ne verdiyse dal. sonra da ibret olsun diğer yavşaklara. sonra derin nefes alıp 10'a kadar sayıyorum, geçiyor.


  • flexin  (16.05.12 20:34:11) 
eleman gercekten 'sen gelme ulan ayi' deseymis iyiymis :)


  • nawres  (16.05.12 20:44:30) 
otostop çektiğin yer manisa kavşağıysa üzülme. bu yavşak adam büyük ihtimalle banada denk geldi. hatta sırf ibneliğine arabaya kızları aldıktan sonra sana nah yaptıysa kesin o adamdır.


  • babaganus  (16.05.12 21:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.