[]

Toefl Merkezleri

Toefl sınavına nerede girmemi tavsiye edersiniz? Kulağıma bir "Nişantaşı" çalındı ama orası da çok dolu, "Nişantaşı" seçeneğinin dışında nereleri önerebilirsiniz bana? "Ben ......'da girdim, gayet memnun kaldım, önerebilirim" dediğiniz bir yer var mı ?

ek: Tarlabaşındaki skyline ile, taksimdeki Berlitz nasıldır?


 
boğaziçi üni'de de var. yadyök bünyesinde olması lazım.


  • as if existed  (24.09.08 22:03:38) 
(git: 33341)

burada ben de sormuştum bi ara, boğaziçinde girenler hiç memnun değildi, bilmerk'ten en son 31 ekime gün aldım, daha doğrusu eylülde girecektim erteledim.

nişantaşı bilmerk'te de benzer sorunlar çıkabiliyormuş gerçi, geçen haftalarda 2 arkadasım girdi, birinin herhangi bir problem yokken, biri de çocugunun birinin mikrofon ayarlarken "define the city you lived in" demesini dinlemiş 10 dakika boyunca. biraz şans işi gibi sanki.
  • light beam  (24.09.08 22:24:35) 
levent 'te girdim gayet iyiydi.


  • mortifera  (24.09.08 22:43:40) 
ben 2005te bilmerkte girdim. nişantaşında epey iyiydi.gerçi mikrofon yoktu o zamanlar :P


  • as if existed  (24.09.08 23:17:58) 
kadıköy de akmarın karşısında kadıköy istanbul lisan merkezi var, girme. bağlantıda problem oldu sınav ertelendi genel bir problemdi fakat.

beşiktaşta beşiktaş şubesi var yine istanbul lisan merkezinin, buna da girme. ekranım kapandı fişi gevşekmiş yerinden çıkmış, listening te bir bölüm gitmişti bu arızadan, bu da uç bir örnek ama böyle olasılık her yerde var. baht meselesi.

istanbul lisan merkezi; obeb okek problemi gibi minimum alana max. kişiyi nasıl sığdırırım olayına girmiş. (git: 33341) indeed de değinmiş bu konuya.

ferahlık ve rahatlık için nişantaşı bilmerk e veriyorum oyumu. orada tek kişilik masalar varmış. sıkış tekiş girmektense yaya yaya girmek en güzel şeydir, her şeyden kıymetlidir. bir de varsa imkanın sınav yerini seçmeden sınavların yapıldığı toefl odalarına bak.

kaplan ın cd lerinden çalışmanı öneriyorum ayrıca. bir de nette kompozisyonla ilgili konuların olduğu bir word dosyası var, onu temin et en azından speaking te yardımı dokunur.
  • lejant  (25.09.08 00:04:27) 
geçen kış bilge adam'ın Beşiktaş şubesinde girmiştim sınava. hiçbir sorun yaşanmadı sınav esnasında ve ortamı çok rahattı. öneririm.


  • pwnedf myself  (25.09.08 00:13:37) 
skyline'da sınava giren tanıdıgım yok ama, bir arkadasım toefl kursu veriyor orada, sordugumda fena değil demişti.

aslında hemen gün almayacaksanız, ara ara girin ets deki sayfanıza. belki bilmerk'te boşalan yer olur, benim gibi son anda erteleyenler falan.
  • light beam  (25.09.08 02:24:10) 
İstanbul'da yer yoksa İzmit'te girebilirsiniz. Ben girdiğimde pek rahatsız edici bişey yoktu, yandaki arkadaş Speaking kısmında döktürmeye başlayınca rahatsız edici derecede duyulmuyordu. Hem İstanbul'daki karmaşa yok, gelirken giderken kafası rahat olur insanın.

Ayrıca problemler her yerde çıkabiliyor, %30 sınav merkezinin aymazlığıysa %70 şans.
  • mabl  (25.09.08 12:33:44) 
Hangisi yakınsa orada girin tabii ki. Hiç farketmez.


  • 386 dx  (25.09.08 13:24:05) 
beşiktaş'ta Istanbul Language Center' da girmeyin. eğer sınava girmek için aceleniz yoksa, gerekirse 1 ay geç girin ama nişantaşı bilmerk' da girin.
tecrübe konuşuyor.

  • indeed  (26.09.08 09:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.