[]

Kıbrıs'da Girne'den Karpaz'a Ulaşım?

Slm,

Girneden Karpaz'a nasıl ulaşabilirim.
Günübirlik gitmeyi düşünüyorum. Karpaz'in sahilleri çok güzel görünüyor resimlerde, o yüzden gitmek istiyorum oraya.
ehliyetim var ama tecrübem yok, trafikte tersten olduğu için, Araba kiralamak çok mantıklı gelmiyor.

1-Motor Kiralayıp gitsem, rahat gidermiyim? kaç saat sürer?
2-Yada Taksi ne kadar sürede gider ve ücret ne olur?
3-Veyahhutta, otobüs ile ulaşım mümkünmüdür?

Teşekkürler,

 
Kıbrıs'da şehirler arası otobüs diye bişi yok. Dolmuş var, taksi var, araba kiralama var. Dolmuş'la gidemezsin, Girne'den oraya dolmuş yok, Araba kiralamam diyorsun. Tek seçenek taksi o zaman. Taksi de nerden baksan 100-150 den aşağı yazmaz.


  • 3200  (16.05.12 13:30:33) 
pahalıymış,

1-Motor Kiralayıp gitsem, rahat gidermiyim? kaç saat sürer?
  • themanwhowasntthere  (16.05.12 13:37:21) 
2 buçuk - 3 saat sürüyor. rahat gidersin ne bilim boş yollar.


  • kta  (16.05.12 13:48:06) 
iyiymiş 2-3 saat motorla, en iyi seçenek bu o zaman, hem çevreyi gezer görürüm, istediğim yerde durur fotograf çekerim. hemde karpazı görürüm.


  • themanwhowasntthere  (16.05.12 15:10:20) 
girne-karpaz otoyolu baya guzel oldu, kaymak gibi yol. yanda deniz manzarasi da var. ote yandan her karpaz yolu gibi bir noktadan sonra bozuluyor, karpaz'a yaklasirken iyice bozuluyor.


  • disq  (16.05.12 18:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.