[]

LYS de ne kadar dusebilirim ? morale ihtiyacim var.

Başlıktan belli umutsuzum çok, böyle olmayida hiç sevmem ama sonuç belli. Ygs sonucum güzeldi bence gayet, daha iyi olabilirdi ama dikkatsizlikden gitti hep.

Kısaca sizden istediğim benim bi tanıdığım vardı ygsde su kadar net yaptı burdan buraya yükseldi,düştü.

Detaylar;
Sayisalim, ygs1-2de; 8600. Ve 7400. oldum. 2.senem.

lysde 20binin altına düşmemeliyim. Hatta 10bin-15bin arasında olmalıyım en en az.

Lysden korkuyorum, bu hayatımi belirlicek falan saçma düşünceler içinde değilim. Sadece mutsuzum çünkü bok gibi lys denemelerim. Ders çalışan bir insan olmadığım için, lysde çalışanın yapicagi sınav olduğu için bok gibi. Ygsdeki puanimin aynısıni almak için (445) topik netlere ihtiyacım var(her bölümden -5 net mesela mat 50soru, 45net olması gerek). Ama 3,4 denemede ortalama netlerim 35mat, 20geo, 18-20fizik, 20kimya, 25biyo ( biyolojiyi tam yapmaya çalışıyorum). Sınava bir kaç hafta kaldı, tam konum yok, varsada 2 konu. Bilmediğim konular bile var. Matematik yapıyorum bilerek işlem hatası oluyor hep, tekrar yapmadım okul hayatım boyuncada şimdide yapamıyorum, sıkıci geliyor ya da nasıl yapılır bilmiyorum.

 
ygsde mahvolup lysye kasanlar varken işin zor


  • sporty  (15.05.12 00:53:15) 
*ütopik

Bir aydan fazla vakit var sınava, panik yapma. TM'ci piç olarak konuların yarısına bilem gelmedim ben, öyle diyeyim.
  • uyku inadim inat  (15.05.12 01:13:23) 
Hocam kusura bakma ama bu kafayla gidersen işin zor. Senin durum konu eksikliği vs. değil. Bildiğin yarak yarak düşüncelere kapılmışsın.

Ygs sonuçların çok iyi. Benim 2 yıl oldu. Tam sayısal değer veremem ama lys'de ortalamanın üzerinde olman ilk 20bine sokar seni. Ortalamanın üzeri dediğim ygsde o kadar yapan adam lyslerde (soru sayısı-15) neti çok rahat çıkartır. bunların üstüne çıkmak lazım. 2 lysde de 70ı bulman 15 bin için yeter heralde.

ygs de 5binlerde olan arkadaşım 75e yakın mat ve iyi bir fenle(tam hatılamıyorm) 8 bine gerilemişti.
ben de 17bin ygs den; 68 mat 62 fenle 23bine itelenmiştim.

İlk 10 bindeki adamlar için -10 net yapılabilir bir şey bence. 8binden 30bine gerileyen adamlar olduğunu unutma. Hedefleri yükselt, gerisi gelir.
  • nickini vermek istemeyen uye  (15.05.12 01:22:05) 
dostum kafanın rahatlığı çok çok önemli. kendimden şöyle bir örnek vereyim sana, geçen sene asıl senemdi ve ygs5 de(EAyım) 1431. oldum. bölümümü kazandım vs. 2011 ygs den sonra 1 tane bile ygs sorusu çözmedim ve bu sene ygs ye tekrar dalgasına(belki burs kaparım bir yerden diye) girdim. geçen sene adam gibi zamanı yetiştiremeyen ben bu sene taşağı yaya yaya, uyuya uyuya 25 dakika erken bitirdim sınavı ve geçen seneki derecemden daha iyi yaptım(1429). yani bu kadar önemli kafa rahatlığı. o yüzden sen önce psikolojini sağlam tut, gerisi gelir.


  • yakuza123  (15.05.12 01:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.