[]

erasmus öncesi oryantasyon programı

merhaba arkadaşlar,

önümüzdeki dönem versailles, fransa.da olacağım erasmus vasıtasıyla. okulum 17sinde falan açılacak. 6 eylülde ise bir oryantasyon programı var 14üne kadar devam eden.

sorum şu, o oryantasyon programına katılmalı mıyım? ben gitmek istiyorum ama fiyatı 140euro olunca biraz tereddütte kaldım.

--
bu bir haftalık programda hızlandırılmış bir fransızca iletişim kursu, kültür ve etkinliklerle alakalı bilgilendirme, üniversite hizmetleri hakkında bilgiler vs gibi şeyler verilecek. aşağıda da broşürü var. dediğim gibi, katılmak niyetindeyim lakin 140euro verilir mi verilmez mi bilemiyorum.

www.ilei.uvsq.fr

 
oryantasyon programlari önemli ya. kaynasmak, tanismak, eglenmek, sistem ve okulu tanimak acisindan cok yararli.
ama para alindigini da ilk defa duyuyorum. ne mal bir uygulamaymis oyle lan..

  • natnan  (14.05.12 17:07:05) 
kaçırma derim, bu programın ederi insanlarla kaynaşmaktır, herkes süper eğlenmiş birbirine ısınmışken oraya gidersen sıkıntılı olabilir.


  • mocha  (14.05.12 17:38:03) 
ona katilmayacaksan hic erasmus yapma daha iyi. o derece diyeyim sana.


  • barut  (14.05.12 17:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.