[]

blackberry 8320

elimize bu telefondan geçti yalnız bi arızası varmış, problemin giderilmesi için yetkili servisinden 400 ytl isteniyor. bu aletin de distribütörü de tek bir firma olduğundan dolayı mecurum sanırım. soracağım şudur ki bu aleti kullanmış görmüş olan arkadaşlar varsa acaba 400 ytl verip yaptırmama değer mi? şu sıralar yeni bir telefon almayı düşünmekteydim zaten. bu telefonda kararsız kaldım internetten okuduğum bilgileri yeterince aydınlatıcı değil.

(git: www.acilblackberry.com)


 
sts diye bir firma var sisli'de, yetkili servisi orasi miymis? ben sorun yasayinca sts'ye gidiyorum (sakarya telekomunikasyon- sakaryatelekom.com.tr).
400 ytl biraz fazlaymis, sorunu neymis ki acaba?
bi de, is amacli kullanilacaksa bence en uygun telefondur kendisi. aninda e posta, dahili gps, edge hizinda internet, senkronizasyon vs bir suru ozelligi var..
  • paradoxical  (23.09.08 05:48:17) 
iyi güzel de e-posta, edge falan birçok telefonda var. 380 ytl'ye w810i satılıyor mesela :) gps olayından bihaber olduğumdan bir şey demiyorum da 600 ytl'ye w910i aldım ben daha yeni 2.4 inç ekranda her türlü internet işimi görüyorum opera mini sağolsun.

400'e arızalı telefon...
  • bodom  (23.09.08 06:18:11) 
k.v.k'ya götürülmüş telefon, baktığım kadarıyla alet açılmıyor ve sim kartının takıldığı bölümde kırılma sözkonusu, yere düşürülmüş öğrendiğim kadarıyla. garanti kapsamından çıkmış. 400 ytl bana da biraz uçuk bir rakam gibi geldi ve bi de teknik servisteki yetenekli abiler telefonun içini açıp ekranına delil niyetine kocaman parmak izi bıraktıktan sonra kapatmışlar :) en iyisi sts'ye de göstermek yanlış yere sormuşuz anlaşılan


  • cisegu  (23.09.08 06:19:35 ~ 06:27:02) 
sevgili bodom aninda e-posta kapsamli olarak su an sadece blackberry'de var (=
diger e posta ozellikli cihazlarin %99'u bu fonksiyonu push sisteminden yoksun kullanmaktalar (yani mail gelmis mi, gitmis mi, ne olmus diye kendin girip bakiyorsun. bb ise seni aninda uyariyor)
sts her turlu problemin cozumunu buldu acikcasi, yalniz icinde bulundugum ozel kosullar nedeniyle ucret konusunda tahmin yapamayacagim.
  • paradoxical  (23.09.08 07:35:31) 
iphone alabilirsin. az kaldı zaten. bu arada iphone da push mail var artık. sözlüğe yazmıştım zaten.


  • ozdek  (23.09.08 08:11:26) 
bildiğim kadarıyla blackberry'lerde wifi var bu da sony ericsson w810 dan falan tamamen farklı bir kefeye koyar yani.. harcayacağınız bütün para 400 liraysa (yani daha önce başka bir mevla ödemediyseniz) ve de hoşunuza gittiyse tasarımı falan hemen atlayın derim..


  • yuto  (23.09.08 12:35:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.