[]

kafasına göre canının istediği soru duyuruyu silen sayın yönetim kuruluna

sesleniyorumm! ve soruyorum.. ben kriterlerinizi neye göre aldığınızı anlamadım.. insanın sadece dilbilgisi kurallarını krıter yapması bunu haricinde de bişyciği takmaması modernlik adına ne kötü..lafım yazanlara da değill aslında ..burada www.eksiduyuru.com buradaki soru-cevap-sohbet.. kadını yeren sanki şişme kadınmış havası veren bi muhabbet var ve sizde bunu sessiz kalarak resmen arkasında duruyorsunuz..biraz daha duyarlılık..bukadar da değill! tarafsız gözle okuyun ve böyle yorumlayın.. rahatlık modernlik adına okumuş insanların kadınız sıfatsız.. sadece erkeğe itaat eden her erkek tipini kınıyorumm...!




 
erkeğe itaaat eden kadın tipi diye yazacaktım düzeltemedim değişmiyor...ben bi bayan olarak rahatsız edici buldummm.. yazan yazmış hadii o ilişkiye girdiği bayanı bana göre hiçe saymışta '' kürtaj mağduruna denk geldim'' ne demek yaa bu ne soğuk umursuz bi olay .. sansürsüzlük özgürlük adına yayınlayınn.. ama iyi okuyun..yazık şu ülkenin modern insanına:(( ve yazık kadınları adam yerine koymayan zihniyete!normal olanlar okuduktan sonra rahatsız edici şeyin ne olduğunu anlar..:((


  • Barbunya2  (12.05.12 10:19:01 ~ 10:32:18) 
oldukça haklısınız fakat siz de dil bilgisine azıcık dikkat etseniz çok güzel olur. konuyla alakasız diyebilirsiniz ama sadece bir tavsiye olarak söylüyorum. yazdıklarınızı okuyası gelmiyor insanın.


  • yakuza123  (12.05.12 10:59:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.