[]

Telefon/ADSL kapatma ücreti

Efendim Türk Telekom'a gidip Telefon ve ADSL hizmetlerinden kalıcı olarak elimi ayağımı çekmek istediğimi söylesem, kapatma ücreti olarak o anda benden ne kadar para tahsil etmek isterler; bir bilgisi olan, bilgisi olmadığı halde fikri olan var mı?

edit:ben modemimi kendim gidip bambaşka bi yerden satın aldım; telekom'un hiçbir kampanyasından da faydalanmadım üye olurken. sınırsız 512/1024 müydü neydi hatırlamıyorum, öyle abone oldum. yine de ödeyecek miyim o 150 ytl'yi, saçma olmaz mı zaten çoktan satın aldığım bir şey için para vermek? ya da bunun dısında herhangi bişi ödemek gerekiyor mu?


 
(git: 40272)


  • trimpot  (22.09.08 22:02:43 ~ 22:02:54) 
eger 2 yillik taahhut ile almissaniz modemi, modem ucreti vererek ba$ ba$ yapabilirsiniz. o da 150 lira idi.


  • osuruklu  (22.09.08 22:17:28) 
Eğer osuruklu'nun dediği gibi sözleşmeli değilseniz de 24 lira olması lazım. Ben kapattırdım ama şimdi tam hatırlayamadım. 24 diyesim geliyor ama...


  • bitti  (22.09.08 23:53:09) 
o ayın faturasını ödüyorsunuz galiba


  • enter saltman  (22.09.08 23:55:02) 
3 yıl önce hattın borcundan başka beş kuruş ödemediydim.
Şimdi isterlerse cıngar çıkarırım.

  • ashh  (23.09.08 09:42:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.