[]

Sac Dokulmesi: Ne zaman telaslanmali?

selam,
gunde 200'den fazla dokulunce falan diyorlar da nasil anliycaz ki 200 oldugunu her duseni mi saycaz? yok mu bunun daha basit bi formulu? ne zaman sac dokulmesi baslamis denebilir? testi falan yok mu bunun?

not: erkek tipi sac dokulmesinden bahsediliyor.

 
şüphedeysen oluyordur..


  • anonimyususer  (11.05.12 00:24:14) 
Bence dökülenlere değil aynada saça bakarak anlamak en manntıklısı, 200 tel saçı dökülse de saçları olduğu gibi kalan insanlar var, açılma azalma olmadan.


  • hair freak  (11.05.12 00:24:34) 
dökülme hissedilebilir düzeydeyse evet saçlarınız dökülüyordur. normal düzey sayılan 100 saç siz fark etmeden dökülen miktar.
arkadaşın da dediği gibi, dökülmeden ziyade, saçın her dökülmede biraz daha incelerek terminal saç haline dönüşmesi önemli. günde 200 saç dökülebilir ama aynı oranda saç da çıkabiliyordur ve sorun olmaz.

tabi böyle dedim diye ümitlenmeyin. muhtemelen saçlarınız dökülmeye(incelmeye) başlamıştır.
  • trinitrotoluen  (11.05.12 00:30:44) 
Eğer farkedebileceğin miktarda saçın dökülüyorsa zaten saçın dökülüyordur!
Bunun tel saymakla alakası yok.
Günde 200 tel döküp sırma saçla yıllarca gezen adam var, 40 tel döküp kel kalan da.
Önemli olan dökülme sebebin. Eğer ki genetik bir dökülmeyse dökülenlerin yerine daha cılız saçlar gelir ve zamanla seyreklik daha sonra kelleşme meydana gelir. Diğer türlü dökülme çok aşırıya kaçmadıkça gözle görülür açılma seyrelme göremezsin.
Önce bir cilt hekimine git. Gerekli kan tetkiklerin yapılacaktır. Testlerin normal değerlerde çıkarsa, yani vitamin eksikliği, hormonlarında herhangi bir dengesizlik felan çıkmazsa dökülmen genetiktir diyebiliriz.
  • bugategonline  (11.05.12 00:33:38) 
  • dave87  (11.05.12 00:48:41) 
Aynadaki görüntün eskisine nazaran farklı ve rahatsız edicisiyse telaşlanmaya başla derim.


  • saruwatari  (11.05.12 16:52:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.