[]

Çok aşığım, hiç bir yere sığamıyorum...

çok işim var, çalışmalıyım ama yapamıyorum. bu duyuruyu ya da neyi niye yaptığımı bilmiyorum... umutsuz aşk... umut denen şeyi yerli yerinde kullanmayı bilemedim ben hiç, ve ona kendime dair ne çok şey kurban ettim... kafamı kaldırıp etrafa zor bakıyorum bu yüzden çoğu zaman. belki tanırsınız beni kim bilir, tanısanız da beni bana anlatsanız biraz.. hatırlamanıza yardım edeyim, ben sadece iyi olduğu için sevdiğiniz adamım, iyiyken sevdiğiniz, iyi olmayı bıraktığında unuttuğunuz adam. unuttuğunuzu inkar etseniz de öyle işte. yerlere göklere sığdıramadığınız o adamlardanım ben, mükemmelim falan, iyilik meleğiyim ama 30 sn liğine işte. sonrası yok. adamı olmayan bir gölgeyim aslında ben, güneşli havalarda falan kullanışlıyım ilginç bi şekilde. güneş ışınlarının sağlığa zararları hakkında gereksiz bir kaç ayrıntıdan bahsedeyim mi size?

mesele şu, nerelere gideyim ben? yani, tamam arkadaş neysem oyum. tipsiz çirkin bir adamım, olur olur yani ne yapalım. önemli olan iç güzelliği de değil asla, ona da tamam. hatunların ilgisini cezbetme şansım yok, ağzımla kuş tutmam falan lazım ki tuttum şahitleri var öyle de olmadı, yapacak bi şey yok. bana ilacını söyleyin bu yalnızlığın, ve onun ufacık ellerini tutmanın nasıl bir şey olduğunu asla öğrenemeyecek olduğum gerçeğini nasıl kabulleneceğimi anlatın. ama bana varsa eğer yeni bir şey söyleyin, çünkü ben bütün yolları denedim olmuyor. olmuyor işte.

edit: sanırım hazırda vardı direk cop paste i basmış bazı arkadaşlar sağolsunlar. evet onu bi de param olursa bütün hatunların benim olacağını biliyorum eyvallah allah razı olsun.

 
üslûbunuz üzerinde çalışmanız lâzım. çok yazar var böyle.


  • sanal hayvan  (10.05.12 19:12:48) 
@ sanal hayvan

elimden gelen bu, sanırım amacımın ne olduğunu anlamadınız.
  • khomaniac  (10.05.12 19:14:27) 
mektup yaz. postala. ne kaybedersin ki?


  • cecilia  (10.05.12 19:16:00) 
bulursun bulur merak etme az sosyalleş illa ki karşına çıkacak biri
ek: aşık olduğunu başlıkta yazmışsın yazında eser yok aşktan bende aday yok zannediyorum.. neyse açıl ona açıl :)

  • gündüz m  (10.05.12 19:19:03 ~ 19:34:19) 
@cecilia

ilan_ı aşk mı edeyim? kendisi zaten biliyo.
  • khomaniac  (10.05.12 19:20:05) 
@nehr

bi şeylerin birikimi, hayatımın gerçekleri..
  • khomaniac  (10.05.12 19:25:58) 
biliyor ve karşılık vermiyorsa üzüldüm bak şimdi. yapacak bir şey yok.


  • cecilia  (10.05.12 19:41:29) 
evet, yapacak bi şey yok. ondan uzak durmaya çalışıyorum ama böyle bir şansım da yok.


  • khomaniac  (10.05.12 20:06:07) 
@snowflake

peşin hükümlülük kötü bir şey.

yazdığın her kelime için teşekkür ederim, ama bi kere ben embesil falan değilim, kullandığım bazı metaforlardan doğrudan anlamlar çıkarıp benim bir hödük olduğumu falan sandıysan yanılıyorsun. aşığım evet var öyle biri ama o da sonuçta bir metafor, ben tek bir kişiden ya da üç beş günlük bir meseleden değil, hayatımın gidişatından bahsediyorum. dişlerim bembeyaz, ellerim pamuk gibi ve kokum mis gibi. etrafımda benim kadar düzgün giyinen tek bir insan yoktur, ve elimden geldiğince okuyan yazan bir şeylerle meşgul olmaya çalışan bir insanım. çünkü kendimi bildim bileli ben kendimle uğraşıyorum. ben hep kendimleyim. kendime ayıracak bolca zamanım var.

çok okumak, söyleyecek bir sözü bulunmak, bir fikre sahip olmak önemlidir, ama geçer akçe değil. ağzımla kuş tuttum diyorum, şebeklik yaptığım anlamını çıkarıyorsun hayır, ben fikirlerimle ve cesaretimle tuttum o kuşu, ama en fazla takdir edildim. ötesi yok.
  • khomaniac  (10.05.12 22:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.