[]

Tüketici kredisi borcu - Avukatlık

Şimdi benim avukata düşmüş bir kredi borcum var, bankaya 850 tl kadar birşey kaldı, bende aradım avukatla konuştum, ödeyeceğim ,işyerime birşey göndermeyin dedim.
Avukatlık ücretini de biz ödüyormuşuz bu durumda, avukatın dediği banka + avukatlık 1.200 tl ye bitirirsiniz borcunuzu, yalnız bankaya gitmeyin, daha çok ödersiniz, bize gelin biz kapatalım vs. gibi şeyler.
Şimdi başıma ilk defa geldiği için soruyorum; bankaya mı ödeme yapmalıyım yoksa avukata mı ? Teşekkürler .


 
avukata güvenme, dogrudan bankaya git.

biraz daha ayrintilandirayim da sonra avukat arkadaslar üstüne alinmasin. babam, bir hata yapip, eve gelen pazarlamacidan bir cihaz aliyor. bir süre sonra imzaladigi senetler, cok başka bir yerden avukat araciligi ile önümüze geldi. biz tüketici mahkemesine gidip senetleri ödemeyecegimize dair aldigimiz karari avukata gösterince, avukat, daha onceden söyledigi 250 lira gibi bir islem ücretini almak zorunda oldugunu söyledi. biz bunu da ödemeyecegimizi söyleyince, bari bir 50 lira birakin, ben de sizin dosyayi kapatayim dedi. babam adamin suratina karsi küfrederek masaya 50 lirayi firlatti, odadan cektik gittik. avukat da o 50 lirayi aldi cekmeceye koydu.
  • hama  (10.05.12 15:14:42 ~ 15:21:22) 
yani avukatlık üceti ödemeden yırtabilir miyim, bunu da öğrenmek istiyorum aslında.


  • elbar  (10.05.12 15:38:57) 
önce bankayla görüşün. aynı avukata verip vermedikleri teyit edin. avukata vermişlerse zaten her halukarda masrafı ödersiniz. bankayı arayıp sorun tüm masraflarıyla kaça kapanır bu kredi diye. bir de borcu ödedikten sonra mutlaka borcunuzun kalmadığına dair bir yazı alın bankadan.


  • merhum  (10.05.12 16:32:43) 
bankayla görüş. dosyan avukata verilmiş olabilir fakat o büro henüz senin dosyan hakkında hiçbir işlem yapmamıştır. bu durumda ödenecek bir avukatlık ücreti de yok doğal olarak. ama çakal avukat para koparabilmek için tabiki bunu sana söylemeyecek ve ödemeyi onlara yapmanı isteyecektir.


  • orpheus  (10.05.12 17:06:07) 
dosya avukatta bu kesin, yalnız bankada sadece kredi borcu gözüküyor, normalde avukatlık ücreti de bakiyeye yansır dedi bir arkadaşım. yarın kapatıyorum krediyi, müşteri temsilcisi ile görüşeceğim, avukattan bende kıllandım.


  • elbar  (10.05.12 18:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.