[]

öğrenci kredisi banka hesabı

merhaba,

kyk kredisi alıyorum. ziraat bankasında bir hesabım var ve atm.den paramı çekebiliyorum.

sorum şu, internet bankacılığı kullanabilir miyim? faturaları falan o şekilde yatırayım ya da havale falan yapayım. sonuçta bir hesabım var.

 
internet bankacılığına açtırman lazım önce şubeye giderek. bok püsür imzalatmadan internet bankacılığını açmıyorlar. kyk'nın yattığı hesapla bu işi yapabilirsin tabii.


  • cro magnon  (10.05.12 00:47:43) 
o işin bir sürü prosedürü var. bende o niyetle gitmiştim zamanında, bana ekstra bir hesap açmışlardı. hesap numarası aynı fakat sonu 5001 yerine 5002 ile bitiyordu. orada ki elemanın dediğine göre bu şekilde olmak zorundaymış. neyse onunla ilgili bir sürü sözleşme falan imzaladık, şifresiydi falan 1 saat sürdü. sonra bu işin oluru var mı diye biraz üsteledim, orada ki diğer görevli bu iki hesabı birbirine bağladı. böylelikle iki hesabı da internet üzerinden kullanabilir hale geldim.

yukarısı hikaye oldu resmen. neyse özet geçeyim, evet yapabilirsin ama yanında 2. bir hesap daha açacaklar ve de bu iki hesabı birbirine bağlat.

edit: hatta gitmişken dolar ve euro hesabı da açtır. 5003, 5004 diye gidiyor. ilerde lazım olur bakarsın uğraşma sonra.
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (10.05.12 00:55:06 ~ 00:55:51) 
aynı kart bende de var, internet bankacılığını açtırdım, halen kullanıyorum.

@kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci'nin dedigi gibi değil doğrudan aynı kartın internet bankacılığını açtılar bana.
  • ocanal  (10.05.12 00:59:04) 
iktisatçının hatırlattığı iyi oldu, yakon zamanda euro hesabı açtırmam gerekiyor. her hangi bir ziraat şubesi oluyor mu yoksa krediyi aldığımız bankaya mı gitmeli? euro hersabı için ücret alıyorlar mı?


  • dahinnotha  (10.05.12 01:12:32) 
internet bankacılığı şifresi için ilk önce rastgele bir şubeye başvurdum, "buradan olmaz, hesabınızın bağlı olduğu şubeden alabilirsiniz" dediler.


  • ocanal  (10.05.12 01:29:23) 
özelden yazmıştım ama ilerde başkaları da merak eder diye buraya da yazayım.

istediğiniz bir şubeden açtırabilirsiniz. ( geçerli bir bahaneniz olsun. ben kendi hesabımı başka bir şubeden açtırmıştım örneğin o yüzden mümkün) eğer farklı bir şubeden açtırırsanız hesap numarasının başında ki kod farklı olur.

euro hesabı açmak için ekstra bir ücret gerekmiyor. sadece 5-10 euro göstermelik bir para yatırmanız gerekiyor böylelikle hesabınız aktif oluyor, işleminiz bitince parayı geri çekiyorsunuz.
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (10.05.12 01:30:27 ~ 01:31:37) 
evet kullanabilirsin. Şubene git, yönlendirirler. Ayrıza ziraat bankası bu krediyi referans alarak 500tl limitli kredi kartı da veriyor belki ilgilenirsin.


  • joker hakki  (10.05.12 02:21:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.