[]

en bi lezzetli konserveler

çıkmak üzere olduğum iki haftalık bir kamp macerasında tüketmek üzere, denediğiniz, memnun kaldığınız, tadı güzel olan konserve türleri ve markalarını merak etmekteyim. bazılarının gerçekten yenmeyecek kadar kötü olduğunu duydum. yollarda midemize zeval gelmesin.
tens yu veriyor.



 
bim'lerde satılan bi marka var adını hatırlayamadım ancak barbunya ve yaprak sarması gayet iyi oluyor. ayrıca tat'ın közlenmiş domatesleri de çok leziz.


  • nihilanth  (21.09.08 22:57:49) 
nihilanth'in dedigine katiliyorum. bim'de ne yazik ki ama cok iyi. ayrica kampa konserve götürmek ne kadar iyi bilemiyorum. hem yük bakimindan hem de cevre kirliligi bakimindan. tabii orasina ben karisamam.

ayrica; hazir soslu makarna ve zeytin ezmesini unutmayin :)
  • trimpot  (21.09.08 23:08:43) 
yurdum konservesini tek geçerim.

edit: kamp için konserve çok iyi fikir tabii ki. ağustos başında antalya'da çadırda kaldığımızda bizi kurtaran şey konservelerdi. tavsiyem mısır konservesi + ton balığı. bunun dışında yaprak sarması da alın mutlaka.
  • deckard  (21.09.08 23:46:44 ~ 22.09.08 00:06:17) 
yurt konserve. kapaklı filan, özellikle barbunyası kaliteli. ayrıca böyle etli tas kebabı, rosto gibi lezzetli konserveleri dahi var.

onun dışında dardanel'in çeşnili ton balıkları var. mısırlı, fasülyeli, nohutlu ton balıklar var. bunlar da güzel.
  • mea maxima culpa  (21.09.08 23:59:13) 
valla yaprak dolma konservelerinden hep iğrenmişimdir, ama geçen gün tat'ınkini denedim, kalınlıkları iki başparmak kadar olsa da tadı gayet güzeldi. yormermeri.


  • kurukafa  (22.09.08 02:09:20 ~ 02:09:41) 
yurttu konservenin adı dogru.

bir de kurukafa'nın dediği tat konservesindeki dolmalarda kuş üzümü bulunur. onu seviyorsanız onu alın, sevmiyorsanız diğer markada yok kuş üzümü.
  • nihilanth  (23.09.08 04:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.