Giriş
(7)

bu kedi türü de ne?

de nada
çok tatlı bir şey, türü ne? nerede bulabilirim. babama gösterdim (kendisi veteriner hekim) öyle kedi olmaz o nasıl nefes alsın dedi, peluştur o peluştur dedi. acaba peluş mudur. bilmiyorum çok tatlı. neyse sorum şu, türü nedir? bulabileceğim bir yer var mı?
çok tatlı bir şey, türü ne? nerede bulabilirim. babama gösterdim (kendisi veteriner hekim) öyle kedi olmaz o nasıl nefes alsın dedi, peluştur o peluştur dedi. acaba peluş mudur. bilmiyorum çok tatlı. neyse sorum şu, türü nedir? bulabileceğim bir yer var mı?
0
de nada
(09.05.12)
İskoç birşey kedisi o. Kulakları genetik olarak bozuk, ama sevimli duruyorlar.
0
turkay
(09.05.12)
cfa.org

küresel hayvan ticaretini desteklediğiniz için teşekkürler!
0
celeron 300a
(09.05.12)
scottish fold olarak bilinmekte, pek özel olduklarından satılırlar. parayla hayvan almak ayıp bir şey bence. peder bey'e de selamlar :)

www.google.com.tr
0
hınzırpaşa
(09.05.12)
egzotic shorthair buuu, vermeyin böyle kedi resimleri sabah sabah şimdi youtube u açıp kedi videoları izlemek zoundayım :)
0
pinking of you
(09.05.12)
sumer tilmac bu kedinin cinsi.
0
nawres
(09.05.12)
geçen de aynı resimle sorulmuştu. exotic short hair.
0
mea maxima culpa
(09.05.12)
yanıtlar için teşekkür ederim. hınzır paşa selamını ileteceğim. celeron 300 a kötü bir niyetim yoktu.
0
🌸de nada
(09.05.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.