[]

öğrenci beslenmesi sorusu

selamlar,

öğrenci adamım. sik gibi odamda yaşıyorum genelde. ara sıra okula gidince yemekhaneden yemeye çalışıyorum ev yemeği kafasını yaşamak için. ha bi de ucuz olduğu için tabi.

genel olarak odamda mal mal eycof falan oynadığım için vaktim inanılmaaz kıymetli. ben de bazen günde 2 bazen günde 3 öğün sucuklu kaşarlı tost yiyorum. daha sık makarna ya da yumurta yapsam iyi olacak sanırım.

neyse, sorum şu:

paso tost yiyorum ve bu tostun içinde de paso bim'den aldığım ucuz sucuk oluyor. piyasadaki etsel ürünlere pek güvenilmiyor malum.
bi bok olmaz di mi?

mersi.

 
olur abi. muhtemelen kısa bir süre sonra önce kabız, sonra basur, sonra da kıç ve bağırsakla alakalı tüm hastalıkları yaşayacaksın. 3-4 senelik uzun vadede ise kilo problemlerinin yanında omurga ve boyun problemleri gelişecek. based on true stories.


  • roket adam  (08.05.12 03:11:11) 
olur. yediğin şeyleri karbonhidrat, protein bilmemne diye sınıflanırırsan eğer nerede yanlışın eksiğin olduğunu az çok anlarsın


  • 05  (08.05.12 03:11:56) 
olum yazık lan o mideye:(
arada otur yemek yap, en azından soslu makarna yap.
tamam biz de oyun falan oynuyoruz zamanımız olmuyor ama ben yemek yaparkenki zamana kayıp yada eğlencesiz diyemem, bence senin de hoşuna gidecek.
öyle işte pratik tariflerle lezzetli az zaman alan yemekler yap ve çeşit yemeye çalış.ucuz sucuk neymiş ıyyy!
  • in search we trust  (08.05.12 03:15:20) 
arkadaş falan çağır, yalnız yeme. o zaman motivasyon oluyor, üşenmeyip makarna falan yapıyorsun.


  • burfak  (08.05.12 04:17:17) 
kalinbarsak kanseri, pankreas kanseri, diyabet, hipertansiyon gibi illetlerin temelleri boyle boyle atiliyor.


  • compadrito  (08.05.12 06:28:39) 
arada bir marketten bir levrek falan al. sadece kapaklı bir tavada 5 dakika tutsan pişiyor. 3-4 lira bir şey.
bunun gibi makul şeyler yap arada.

  • yalnux  (08.05.12 06:30:31) 
yorumları okumadım ucuz dediğin üç liraya satılan dilim sucuksa bişey olmaz aylarca yedim at gibiyim ama yeni gelmiş şimdi 2-3 liraydı sanırım kangal şeklinde yeme onu ölürsün aldım iki tane daha birini bitiremeden attım çöpe. ciddiyim zehirlenirsin lan.


  • cagdassalur  (08.05.12 09:13:37) 
uzun vadede kanser olasılığı da artıyor


  • eleventh american esme has met  (08.05.12 09:38:39) 
hastalik ve kanser riski neredeyse her besinde var ondan o büyük bi problem degil.

hazir pizza al dondurulmus cesit olsun ama daha saglikli degil

ben tavuk fileto filan aliyorum gayet ucuz zaten kekik,aci maci bisiler döküyosun afili afili oluyo,saglikli bu.yapimi ise 5-10 dk.

patates kizartmasi deneyebilirsin.sagliksiz.

hazir corba yapabilirsin,bu da cok asglikli degil ama yiyecek dengesi filan falan.

meyveli yogurt yiyebilirsin,saglikli.

bu arada eycof mu kaldi bu devirde.
  • serabetan  (08.05.12 10:06:37) 
kanka ben 1 sene lahmacunla yasadim amk.. dogal olarak kilo problemi oluyor


  • kreider  (08.05.12 11:06:12) 
yediğin zaman gözle görülür bir şey olmaz ama kan testlerini takip edersen farkı görürsün.

evde kalıyorsan, en kolay yemek tavuktur ve makarnadır. göreceli olarak pilav çeşitleri ve salata da kolay ama elinin hızlı olması gerek.

bir de buzlukta her şeyi saklayabilirsin. her ay sebze alıp, buzluğa yığarsan zaten çıkarıp çıkarıp pişiriyorsun. benim favorim tavuklu bezelye. 20 dkda oluyor.

ikincisi bir yemeği sülale boyu yapıp öğünlük olarak poşetleyip buzluğa kaldırabilirsin. bu da 5 dklık yemek ısıtma süreci oluyor.

bunları ben yapamam dersen anlaş bir kız arkadaşınla, o yapsın bunları.
  • goldentitan  (08.05.12 12:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.