[]

geçerli bir Win32 uygulaması değil

laptopta aslanlar gibi çalışan cm 01/02 oyununu desktopa yükleyip çalıştırmak isteyince böyle bir hata mesajı alıyorum. nedir bunun çözümü menejerlik krizim tuttu oynamazsam çıldıracam. (laptop da desktop da xp)




 
çalışmayana win update fln yap. biraz yeni cm al ya da ne bilim. :)


  • thefirstfbli  (19.09.08 19:35:12) 
moralini bozmak gibi olmasın ama bizim bi arkadaşta sims 2'yi bu win32 uygulaması değil hatasından ötürü kuramamıştı. Sonra sanırım bu win32 ile tamamen alakasız olan sebeplerden ötürü makinesine virüsler girdi, format attı. Ondan sonra paşalar gibi oyunu kurdu.


  • joehigashi  (19.09.08 20:53:13) 
yerse bir ihtimal bir yol söyleyecem:

cm'in .exe dosyasina sag mouse ile tikla ve özelliklere gir, "uyumluluk" sekmesinden "uyumluluk modu" altinda windows 95'i sec, uygula de sonra tamam'a bas ve bir daha dene.
  • trimpot  (19.09.08 23:56:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.