[]

alkol fiyatı ğrenmece

yurtdışından sipariş vermeden fiyatları kontrol etmek istiyorum da. fark azsa boşuna uğraştırmayayım arkadaşları. nereden kıyaslama yapabilirim?
istediğim chivas regal 18
gidilen yer kıbrıs
teşekkürler

 
100'lüğünü (12 yıllık) beyrut dutyden 32 dolara aldım ama kıbrıs çok uygunmuş duyduğuma göre. bavulu doldur...

www.ickikapinda.com
  • merhum  (04.05.12 08:24:27 ~ 08:37:47) 
teşekkürler. 1-2 şişe anca getirtebilirim sanırım bu sefer.
bu arada evde duruyodu kaç zamandır, 12 liğini çok beğenmemiştim ama 18liği dayanamayıp açınca kendimden geçtim. bambaşkaymış. ilgililere tavsiye ederim.

  • kisa  (04.05.12 08:38:58) 
fark kesinlikle az değil. ben bütün alkol stoğumu duty freeden yapıyorum. ülkemizde vergilerden dolayı çok pahalı. bazen kampanya oluyor aynı fiyata gelebiliyor.

Chivas 12 konusunda size nacizane tavsiyem, 5-10 euro daha fazla verip güzel bir single malt seçmeniz. Chivas 18 içmedim o yüzden ona birşey demiyorum
  • spankenstein  (04.05.12 09:23:55) 
paraya kıyılma ihtimali varsa bir de chivas regal royal salute dene.


  • ekaterina  (04.05.12 09:24:55) 
40 45 € verin glenfiddich 15 year old solera alın, zamanında harman viski tüketmiş birisi olarak söylüyorum, karşılaştırmalı olarak bakınca zamanın ötesinde (:


  • dave mustaine hayvani  (04.05.12 11:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.