Giriş
(11)

kuru cilt, cok ama oyle boyle degil

mexicanfood
arkadaslar insan cildi olamicak kadar kuru bi cildim var. krem suruyorum gunde 2 kez hic bi yarari olmadigi gibi krem emilmiyor ve cildimin ustunde katman olarak kaliyor gibi. ne yapmak lazim makyaj bile yapamiyorum cildim putur putur ve sanki kabuk varmis gibi ustunde. var mi susuz col gibi verimsi
arkadaslar insan cildi olamicak kadar kuru bi cildim var. krem suruyorum gunde 2 kez hic bi yarari olmadigi gibi krem emilmiyor ve cildimin ustunde katman olarak kaliyor gibi. ne yapmak lazim makyaj bile yapamiyorum cildim putur putur ve sanki kabuk varmis gibi ustunde. var mi susuz col gibi verimsiz cilde sahip olanlar? ne yaparlar?
0
mexicanfood
(01.05.12)
Cildiyeciye git
0
Leopar..
(01.05.12)
bol bol su iç
0
disfircasiyimben
(01.05.12)
çok çok kuru cildi olanlara uygun nemlendirici kullanırlar. hormonel falan mı diye doktora gidip bi baktırın. o zaten krem falan önerir.
0
merena
(01.05.12)
Az su içiyorsanız onun da etkisi olabilir cilt kuruluğuna, çok su için, cildim çok kuru değil ama ben kışları dermalogica super rich repair kullanıyorum.siz ne krem kullanıyorsunuz?
0
pinking of you
(01.05.12)
roaccutane kullanmistim 3-4 sene once. bu problemse son 3 aydir var. en iyisi doktora gitmek
0
🌸mexicanfood
(01.05.12)
ne yazikki su konusunda problemliyim. cok su icemiyorum, bunun etkisi olabiliyorsa dikkat etmeye calisicam
0
🌸mexicanfood
(01.05.12)
evde ben de üşeniyorum kalkıp su almaya ama işte bi litrelik şişe koydum masama. en azından saat başı bir bardak içmeye çalışıyorum. gidiyim su alayım bari bir bardak.
0
merena
(01.05.12)
yüz yıkama jeli olarak dogal seyler kullan ne kadar dogal tartısılır tabii ama ben kuruyan cildime the body shop nutriganics softening cleansing gel kullanmıstım diğer kullandıgım ürünlere göre iyiydi, cildi hırpalamıyor gıcır gıcır yapmıyor
0
lonelily
(01.05.12)
ay cekirdeği yeyin.
samimiyim.
benim de öyle cildim.
hani, kaşımı, burnumun kenarını kaşısam, minik minik dökülür o derece.
çok faydalı birşey zaten.
0
cedilla
(01.05.12)
1- bir hekimde glikolik asit peelingi yaptırın. cildinizin nem tutma kapasitesini çok arttıracaktır.
2- kuru ciltler için olan nemlendiricilerden kullanın(krem formunda olurlar). hem hormonal sebeplerle ilgili kurumayı önleyen hem de çok ciddi oranda nemlendirme sağlayabilen nemlendiriciler 200 tl civarı.
3- derhal ve bol su tüketin
4- cildinizi sabundan uzak tutun
5- duş ve banyolardan sonra cildinizi nemlendirin. sık duş alıyorsanız almayın.
6- dut-kiraz-çilek- ve dutgillerden ne bulursanız çokça tüketin.

-cildi yağlandırmak cildin nemliliğini arttırmaz. hatta cilt üstüne uygulanan yağlar cildi oldukça kurutabiir
-çok yıkamak cildi çok kurutur
0
kahveci
(02.05.12)
bulabildiğin en hakiki "zeytin yağı"nı sür. hiç kimseye alerji filan yapmaz... yan etkisiz doğal. bunu 1 dene olmazsa yine gel buraya. zeytinyağının üstüne tanımam.
0
evkedisi
(03.05.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.