[]

Çeşme'de başımızı sokacak otel-apart vb tavsiyesi olan?

Ramazan döneminde daha tenha olur düşüncesiyle eşim, 1 yaşındaki bebeğim ve ben daha önce hiç gitmediğimiz Çeşme'ye gitmek istiyoruz. İşin uzmanlarından kalacak yer, gezilecek yer gibi tavsiyeleri bekliyorum. Otel olur, apart villa olur, denize sıfır olması yeterli.




 
bütçe ne kadar? düşük bütçeli olarak egge otel daha düşük dersen delmar otel, yüksek bütçe dersen radisson öneririm. gezecek yerler de alaçatı'ya gidin, port alaçatı var aynı zamanda alaçatı'da, orda bi ferdi baba'ya gidin okyanus böreği yiyin(fiyatlar düşük değil burda), sonraa çeşme marina'ya gidin, aya yorgi koyu'na gidin beach club'lar var aya yorgi'de genelde, onların arasında da denizi güzel olan sole mare var marakesh'i merak bile etmeyin, başka da bir şey yok zaten.

ek not: ben de geçen sene ramazan'da gittim haftasonları haricinde hakkaten tenhaydı, istek tenha olmasıysa başarılı bir tercih.
  • ekaterina  (01.05.12 13:15:57 ~ 13:17:40) 
bütçe sıkıntısı yok, sadece bebek de olduğu için tenhalık ve sessizlik daha iyi. o yüzden ramazanı seçtik. fikirler için sağol hepsini araştıracağım şimdi


  • kjswbdlkjfdlkj  (01.05.12 14:50:21) 
kız arkadaşım şu an ladin otel dedi. pek merkezi değilmiş ama araba olacaksa çok rahat iş görür, zira arabasız çeşme pek çekilmez.

denize sıfır az biraz gezmeli görmeli bir yer istiyorsanız ılıca'dan bakın, güzeldir. nezih mekandır bebekle gidilir.
  • sosyal muhendis  (02.05.12 02:06:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.