[]

sevgiliyle yemek mekanı

öyle özel bir gün değil. işimiz var kadıköyde sadece. sonrasında yemek yiyelim diyorum adamla. ama nereye gitsek bilemedim. arada gittiğimiz birkaç yer var. ama değişiklik olsun istedim. kadıköy-moda civarında nerede yesek? dünya mutfaklarına fazlasıyla açığız. iş çıkışında elimde kurt gibi aç bir adam olacak. bunun da hesaba katılmasını temenni ederim. saygılarımla :)




 
moda teras


  • amaltheia  (27.04.12 12:04:06) 
gerçekten yemekleri güzel olan bir yer arıyoruz. manzarası ya da adı umurumuzda değil. bizim için fiyat-kalite performansı ve değişiklik daha önemli. yani bilmem ne büfe var dünyanın en bi mükemmel sosisli sandviçini yapıyo deseniz oraya da gideriz.


  • kedili madam  (27.04.12 12:06:08) 
moda'da ali usta'dan devam edince kırıntı var yemekleri çok lezzetli porsiyonlar büyük ve ilk açılan kırıntı olduğu içindi galiba, diğerlerine göre fiyatları da çok uygun. onu istemezseniz o sırada birçok güzel yemek yeri var. dönüşünde de dondurma ya da waffle yersiniz:)


  • clementine the tangerine  (27.04.12 12:09:10) 
karşıyı çok iyi bilmediğimden belirttiğiniz lokasyona ne kadar yakın bilmiyorum ama caddebostan sahil de il Pedrino var,İtalyan restaurantı. Pizza ve makarnaları oldukça başarılı.


  • skywalkeremre  (27.04.12 12:50:34) 
caferağa spor salonunda sosisli sandviç yiyin!. ciddiyim. hem meşhur hem de lezzetlidir.

kadıköy şifa hastanesi karşısında.
  • aydin dogan in akp yandasi medyasi  (27.04.12 13:27:09) 
clementine'e katılıyorum, ben de orayı önerecektim size :) afiyet olsun.


  • barut  (27.04.12 13:27:18) 
daha önce gitmediyseniz çiya sofrasına gidin. ama yemek olan dükkanına gidin, ilk açılan. değişik değişik şeyler söyleyin, yarımşar olsun hatta. patlıcanlı güveç varsa kesinlikle deneyin.


  • 65 derece  (27.04.12 13:35:05) 
rexxin hemen biraz yukarısında my chef var, iyidir.


  • isminivermekistemeyenkullaniciiki  (27.04.12 13:36:38) 
şöyle biyer var...

www.saklikoskcaferest.com
  • pisekar v2  (27.04.12 13:38:55) 
casa della moda vardı, bayağıdır gitmedim. fena diyildi hatırladığım kadarıyla. bir başka sefere düşünebilirsiniz diyerek geç de olsa yazdım.


  • tedirginlik hucresi  (28.04.12 01:01:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.