[]

eskişehir'e gelen kuzenle nerelere gidebiliriz?

ygs.ye girdi geçenlerde, seneye anadolu.da okumak istiyor. cuma akşamı gelecek, pazar akşam gibi dönecek.

bisikletim var, ona da bi bisiklet bulur kentparktı, şelale parktı falan bi gezeriz. ogu.ye gideriz. anadoluya girebilir miyiz? akşamleyin çıkar bi bara kafeye gideriz falan gibi çok sığ düşüncelerim var. başka napak? başkası nereye gitsek deyince bir sürü önerim oluyordu ama ben birşey çizemedim kafamda.


 
anadoluya kimlik bırakarak girebilirsiniz. Akşam varuna iyi gidebilir sabah da los amigos da kahvaltı olabilir. hafta sonu illa ki konser parti bir şey olur ona gidersiniz.


  • pelinn.  (23.04.12 15:56:31) 
kimliklerinizi bırakarak anadolu'ya girebilirsiniz. odunpazarı evleri olabilir severse, kentpark şelalepark demişsiniz zaten başka da fazla bir şey yok. belki porsuktaki -bot mu denir onlara- onlarla bir tur atabilirsiniz.


  • dwyn  (23.04.12 15:56:32) 
anadolu'da okumak istiyorsa mutlaka kampüsü bi gezdir, görsün güzelce.
cengiz topel caddesinde birtat tantuni var ordan tantuni yedir.
gündüz hava güzel olursa bahçeli bi yerde oturun kahve mahve için.

barlar sokağında, adalar ve doktorlarda bi turlayın şööyle amaçsızca dolanın, sonra neresi hoşunuza giderse oraya oturun.

pazar up'ta piiz var leş gibiler bence, 222de funk alaturca çok daha renkli ve eğlenceli program yapar ama cuma cumartesi de illa ki program var hepsinde, akşam oralara takılırsınız.

not: bi arkadaş papağan'da çibörek yiyin demiş ama bana kalırsa yaklaşmayın bile. çiböreğin güzelini kırım çibörek yapar, böyle de iddialıyım :)
ama çok da matah bişi değil bana kalırsa, karın doyurmaz filan ne bileyim.
  • pinkhat  (23.04.12 16:07:15 ~ 16:44:13) 
papağan'da cibörek yeyin cibörek :)


  • neo  (23.04.12 16:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.