[]

böyle rezillik olmaz ttnet

abi hızım bildiğin 0.5 mbit e inmiş. normalde 8mbit (hissettirmesede) adil kullanımlı. şu bikaç aydır düzgün internet yüzü görmemişken şimdide bu rezillik çıktı. sizdede böylemi? neden yapıyor bunu kahpe ttnet?

alternatif bir firma olsa yeminle kapattırırımda neyse


 
evet öyle.

iki gündür düzgün çalışmıyor zaten internet. bağlantı durup dururken ggidiyor falan. benim hızım biraz daha yüksekce senden, arada bir sınırlıyor zorluyor hatta ama kesinlikle memnun değilim.

alternatif bir firma olsa hiç durmam kapattırırım. alternatif yok. yine de kapattırmayı düşünüyorum.
  • dahinnotha  (22.04.12 23:17:48) 
0.20-0.50 arası gidip gidip geliyor, daha önce hiç upload hızım download hızımdan yüksek olmadı bu bir ilk. @dahinnotha'nın dediği gibi alternatif firma yok ama yinede kapatasım geliyor sinirden.


  • utkucbkc  (22.04.12 23:25:52) 
akk ile ilgili bir dilekçe mevzusu vardı onlara baktınız mı?

1 mbite indiriyorlar diye biliyorum, eğer 0.5 ise yine itiraz edebilirsiniz
  • bonjurkes  (22.04.12 23:28:20) 
superonline da aynı hocam bugün adil kullanıma takıldım 1 mbit ay sonuna kadar artık. tekellik arap sahipler falan o konuları da geçti olay bildiğin sanki internet doğal kaynakmış da bitecekmiş havasına girdik çok kullanınca.


  • enedwaith  (22.04.12 23:51:50) 
adil kotasız internet paketleri mevcut, biz sözleşme imzalarken yazıyordu orda zaten adil kota sistemi mevcuttur vs. falan diye ama uygulanmıyordu o başka. uygulanmamalıda zaten. insanların internetten örgütlenip iptal ettirmeleri lazım bence (internetten toplanıp interneti iptal ettirmek paradoks gibi) bu işin prosedürü ne bilmiyorum ama mesela benim tahattütüm çoktan bitti, hadi anlaştık, yarın grev gibi herkes gidip internetini kestirmek için başvuracak dense tamam derim.


  • utkucbkc  (22.04.12 23:51:59) 
@want2die, ttnet tekel değil ki, uydunet, süperonline vb türevleri var altyapısı ttnet'e dayanmayan.

bende sabah 11 gibi 6mbit gördü, hala etkisindeyim, torrenti açtım bekliyorum ya gene olursa diye. hız 1mbit.
  • trajikomix  (23.04.12 00:03:17) 
off aynen ya bıktım artık!


  • Thunderbirds  (23.04.12 01:15:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.