[]

DVI? LCD?

Yeni bilgisayar topluyorum. En son aldığım ekran kartı Geforce 2 monitör CRT olduğu için bilemiyorum. Artık VGA değil DVI mı lazım nedir olay? (Ekran kartı Sapphire HD 4870)




 
dvı genelde lcd monitörlerde bulunan daha kaliteli görüntü veren bi giriştir cd monitörlerde hem vga hem dvi girişi bulunur istediğini kullanısın


  • enter saltman  (12.09.08 18:21:29) 
üzülerek enter saltman'ın yazdığını düzeltmem lazım. her lcd monitörde dvi+vga çıkışı yoktur. dvi olmayan bir lcd monitöre ise kesinlikle yaklaşmamanızı öneririm. bakmadım ama bildiğim kadarıyla ekran kartınızda dvi var. bu arda netten alacaksanız iki kere düşünün. (bkz: #12140580) samsung'un 500 ytl'lik bir ürünü vardı, onu tavsiye ederim.


  • tannhauser  (12.09.08 19:36:41) 
dvi girişli almayacaksanız, almayın zaten.


  • joe cole  (12.09.08 19:43:20) 
@tannhauser genelde dedim


  • enter saltman  (13.09.08 00:44:49) 
@enter saltmanenter saltman: af edersin.


  • tannhauser  (13.09.08 03:47:14) 
böyle bir ekran kartını tam performansla kullanabilmek için elbetteki dvi girişi olan bir lcd olmalı. kaldı ki bu ekran kartının bildiğim kadarıyla 2 adet dvi çıkışı var ve vga çıkış için çevirici kullanmanız gerekir. ben de haftaya benzer bir ekran kartı ve samsung 19" monitör alacağım ve yaptığım araştırmalara göre şu model fena değil.

www.exa.com.tr
  • alan shearer  (13.09.08 04:49:39 ~ 04:50:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.