[]

istanbulda bir devlet hastanesinde endokrin uzmanı

Kankamın troid hormonları ile ilgili sorunları var. Ve istanbulda bir devlet hastanesinde endokrin uzmanı arıyoruz muayene ve tedavi için. Önerebileceğiniz güvenilir ve işinin ehli bir hekim biliyor musunuz? Çok makbule geçecek gerçekten.çünkü biraz acilen lazım. teşekkürler.




 
istanbulda çok az devlet hastanesinde endokrinolog var. şu anda randevu alınabilir durumda olanlar okmeydanı, şişli etfal ve fatih sultan mehmet eğitim araştırma'da görev yapanlar. onlarında mayıs ortalarından önce boş randevuları yok.

ayrıca @neira +1 sgk sı varsa özel hastanelerdeki muayene ücretleri makul olabilir. 25-30 tl civarı.
  • kedili madam  (19.04.12 11:38:55 ~ 11:45:47) 
devlet olması mecburi mi? bazı özel hastanelerde muayene ücreti 30 tl civarı oluyor da.


  • neira  (19.04.12 11:43:49) 
bi de sigortası varsa asmye gidin tiroid öyle ciddi bir sıkıntı değil. kan testi yapılıyor sonra doktor duruma göre ilaç veriyor bu.


  • neira  (19.04.12 11:44:49) 
yok sandığınızdan önemli bir durum


  • aykt  (19.04.12 11:46:31) 
bence önce aile hekimine gidip gerekli tahlili yaptırsın. sonucunu ertesi gün alacak sonuçta. aile hekimi gerekli yönlendirmeyi yapar.


  • kedili madam  (19.04.12 11:49:24) 
bakırköy sadi konuk araştırma hastanesi doktor pınar karacakaya. bildiğim en iyi endokrin uzmanı bu istanbulda. fakat randevu sistemi çok dolu oluyor 1 hafta bekleyebilirsin siteden randevu alabilmek için.


  • kontes  (19.04.12 13:17:14) 
yılların troid hastası olarak "hiç önemli değil" kısmına kesinlikle katılmıyorum. göründüğünden çok daha önemli bir konudur. benim tavsiyem, önce aile hekiminize gidin. TSH, t3 ve t4 kan testlerini isteyin, ücretsiz olarak yapıyorlar. daha sonra bu testlerle özel hastanelerden bir endokrinci bulup sonuçlarla gidebilirsiniz, başınıza ek masraf açılmamış olur en azından bunlar için.

troidde benim yıllardır doktorum ulan levent kabasakal bu işin piridir. cerrahpaşa üni'de hala hasta bakıyor olabilir, eğer ciddi bir durum ise (nodüler vb) ondan randevu almak için de şansınızı deneyebilirsiniz.

geçmiş olsun.
  • qwertyuo  (19.04.12 13:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.