[]

dallama fransızlar

Arkadaşlar bir takım şerefsizlerle ilgili tavsiyeye ihtiyacım var. şimdi çalıştığım ofiste çaprazımda bir fransız çalışıyor. Normalde aramız iyidir bir kere bi tartıştık ama sonradüzeldi. Herneyse özelliklerde son zamanlarda toplantılarda ben fazla söz almaya falan başladımi daha fazla ilgi görmeye başladım. Bu kıskandığını belli etmeden bana laf sokmaya başladı. Ama tabi ikimiz yalnızken, dalga geçer niteliğinde. Şşimdi ben burdan ayrılmayı düşünüyorum, hatta büyük ihtimalle bu haftasonu ayrılıyorum. Neyse, bun arada bu açık açık müdürün yanında falan bana laf sokmaya başladı, hatta notlarım yanımda değildi diye birşey sordum, hemen sen dinlemedin galiba diye iğneleyici bir mail atıp cc lemiş müdürlere kadar falan. Neyse ben yine ses çıkarmadım. Pazartesi günü başka bir firmayla toplantımız vardı, ben bi iki soru sordum falan, uzatmayayım, bu toplantıdan çıkar çıkmaz müdürün yanında bana laf sokmaya başladı. İşte öyle soru mu sorulur, ben senden sorulacak soru listesi istemiştim de neden göndermedin de bilmem ne başlad Baktım müdür de ses çıkarmıyor, bişey demedim fakat çok sinir oldum.
Bugün dayanamadım gittim konuştum, sen niye böyle böyle yaptın diye. işte başladı bu sen daha küçüksün işte böyle öğreneceksin gibilerden. Ben de bir sorunun varsa alırsın karşına konuşursun dedim, ayrıca güzellikle söylesen falan dedim. Zaten sen müdür değilsin gibilerinden birşey dedim. O da bir sinirlendi, başladı işte müdür ya da ben farketmez, işte şimdi arıycam müdürü görürsün gibilerden. Ben de ara dedim, ara konuşalım. Müdür cevap vermedi işte. Bu sinirlendi iyice "aptalsın sen, aptal" dedi çekti gitti(Zaten iş çıkış saatiydi) Ben dondum kaldım. Şimdi ben bu dallama fransıza ne yapayım?



 
madem ayrılacaksın salla gitsin ya ne uğraşacaksın


  • in vino veritas  (17.04.12 22:53:41) 
fransızlara niye laf atıyorsun ki? Ortada dallama olan sadece bir tane var.


  • excusez  (17.04.12 23:01:41) 
ya arkadaşlar resmen hakarete uğradım. Üstelik bu dallama fransız çalışma izni olmadığı halde çalışıyor, sadece oturma izni var.
Şimdi ben buna maddi manevi tazminat davası falan açsam, ya da en azından korkutsam biraz? Şirkete bir zarar gelmesini istemem ama bu yaptığı yanına kalmamalı.

  • cy7  (17.04.12 23:03:41) 
@excuzes, bunlar hep böyle de ondan.


  • cy7  (17.04.12 23:04:41) 
senin kral kanuniye götünü veriyordu bir ara de, muhteşem yüzyılı izlet ona. orçoya bak sen.


  • wessago  (17.04.12 23:36:51) 
@Batuhanolabilir , bunlar kibar geçinip gelip ülkemizdeki bağyanlara hakaret etmeyi bilir ancak


  • cy7  (18.04.12 00:03:55) 
Muhtemelen calisma vizesi yoktur giris cikis filan yapiyodur turkiyedesiniz sanirim

Eger oyleyse polise kacak calisiyo diye ihbar edin sinirdisi edilir
  • serabetan  (18.04.12 10:49:06) 
Vergi filanda vermiyodur bu kesin vergi dairesine bildirin


  • serabetan  (18.04.12 10:59:15) 
Simdi okudum ust kismi hemen polise bildirin kacak calistigi icin, sirkete buyuk yaptirim gelecektir ve kendisi sinirdisi edilir, turkiyeye de giris yasagi konut zaten bir calisma arkadasim yasamisti bunu


  • serabetan  (18.04.12 11:01:02) 
bence kesinlikle arkasina kar birakma bunu,ne yapabiliyosan yap.burnundan getir adamin,sürünsün.

ulan ne bu kayitsizlik.hem icinde kalicak zaten bu olayi düsünceksin.bosver sen temiz temiz sikayet et bu adami polise ve yabancilar subesine,ayrica sirketi ve adami da vergi dairesine ve maliyeye kacak calismadan ötürü sikayet et.apar topar dönecektir ülkesine zaten.sirkette dedigim gibi yüklü miktar ceza öder.
  • serabetan  (18.04.12 11:25:35) 
arkadaşlar şirketin bir suçu yok, şirkete ceza gelmeden sadece hakaret ya da mobbing davası falan açamaz mıyım? Zaten ayrılıyorum, şirkete zarar gelmesini istemem. Ama bu adamın da yaptığını yanına bırakamam.

@babamsagolsun hayır türkçe laf sokuyor!

arkadaşlar bi avukat falan varsa bi mesaj atsın lütfen.
  • cy7  (18.04.12 11:56:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.