[]

zoretanin yan etkisi / dudak kurulugu

Merhaba Lokman hekim dostlarım,

zoretanin kullanirken, meydana gelen asiri dudak kurulugu, catlamasi, bozulmasi sebebiyle iyi bir nemlendirici ariyorum.

bir cok nemlendirici denedik, bephanten vb turevi ancak hic biri iyi gelmedi.

isokellit seklinde bi ilac soylenmis ama bunuda bulamadik.

Bu konuyu tecrube etmis arkadaslarin onerilerini bekliyorum.

Not: kullanicak kisi bayan olacak, o yuzden kozmetik urunde onerebilirsiniz.

 
arkadaşım neutregena'nın ürünlerinden çok memnun kalmıştı. bepanthen kadar olmayabilir ancak bir deneyin


  • la noix  (17.04.12 11:33:02) 
ben roacttune arkadaşım zoretanin kullanıyor. doktoru ona öncee bepanten sonra ürederm gibi birşey vermiş. ama ikisinin de iyi olmadığını söylüyor. her geldiğinde benim kremimden sürüyor dudaklarına. ismi pantenol pomad. çok iyi bi krem lakin sık sık sürmek gerekiyor. fiyatı da 3 lira birşeydi galiba.


  • dahinnotha  (17.04.12 11:42:07) 
kesinlikle blistex med plus öneriyorum. 5. ayındayım (roaccutane) hala dudaklarım sağlam; kuru ama sağlam.
çevremde kullanan herkese ısrarla tavsiye ettim, inatla kullanmadılar; biri tedaviyi bıraktı, diğerinin dudakları fay hattı yarığı halinde.

her gece yatmadan kalın bir tabaka sürüyorum, gün içinde de kuru hissettikçe sürüyorum.
ilk bir kaç sürüşte garip gelebilir, içindeki kafur ve mentolden dolayı serinletiyor, ama alışınca güzel oluyor.

ürederm ya da excipial el ve vücud kuruluğuna daha uygun.

sözlükte de roaccutane başlığında uzunca bir entryim var, oku istersen.
  • goldentitan  (17.04.12 11:43:52 ~ 11:46:05) 
Hametan diye bir krem var. Ben onu kullandım çok işe yaradı.


  • forzabjk  (17.04.12 13:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.