[]

gitmeli mi gitmemeli mi?

Sefgilim yok ki aşk sorusu sorayım ekşidaşlar,

Akşama lokal asmalıda foursquare eventi var, katılacak kişi sayısı 130 gösteriyor, kaç kişi katılır gerçekten bilemeyecem tabi ki. Etkinlik hazırlıkları güzel gibi duruyor, lakin katılacaklar arasında tanıdığım kimse yok, katılackaların facebook hesaplarına baktım ve çoğuyla ortak arkadaşım var ama direk olarak tanıdığım kimse yok. Tek başıma gidecem gibi duruyor.

Bu durumda ya orada bir güruh olacak, ben de uzaktan insanları mal gibi izleyecem ve bi grubun arasına bodoslama dalacam, o zaman da manyak mı lan bu imajı doğar gibime geliyor.

En kötüsü bir bira içecem, köşede mal mal insanlara bakacam, hevesim kırılacak eve dönecem geç saatte. Mekan da işyerime yakın, bi metroya bakıyor.

Şimdi gözü karartıp tanımadığım insanlar ordusu arasına dalmak pahasına evente gideyim mi, yoksa sallayıp eve gideyim, yatmadan önce game of thrones'u mu izleyeyim.

Bayadır bu tarz eventlere gitmedim, tek tabanca takılmayı da pek seven biri değilim ama etrafımda doğru düzgün arkadaşım olmadığı için de buna alışmaya çalışıyorum.

 
gidin hocam, mutlaka sizin gibi kimseyi tanımadan giden insanlar da olacaktır ve onları da çekingen tavırlarından ya da bolca kişiyle tanışmaya çalışmalarından anlarsınız. gidin masalarına/yanlarına bi' selam çakın. muhabbetin gerisi gelir.


  • klassno  (16.04.12 17:38:50) 
git bence. tek tabanca takılmanın keyfi de başka.


  • dahinnotha  (16.04.12 17:52:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.