[]

çok tutkulusunuz!

selam canlar.

yine bir serzenişle karşınızdayım.

sağda solda okuyorum, ya da görüyorum da, bazı şeylere karşı çok tutkulusunuz. burçlara takanlar, otomobil ya da giyim markalarına takanlar, xx ustada yediği çiğböreğe takanlar, bilmemnerenin yoğurdunu saatlerce anlatanlar...

bu kadar mı çok zamanınız var gençler? sikko sikko şeyleri insanlara aktarmaya neden bu kadar meraklısınız? kendimi düşünüyorum, bu şekilde taktığım bi tek bir içki markası var, o kadar. onu da sağda solda, efendim olur olmaz yerde asla övmem. iş arkadaşlarımdan biri bana geçen gün hanımının köyünde yetişen kuzunun neden o kadar lezzetli olduğunu tamı tamına 20 dakika anlattı, sikti attı öğle tatilimi. lan bu çaban kime, çoban mı s.kti seni, diyemiyosun tabii..

ya da elemanın biri tatil planı yapıyor mesela, lan planını yapmak tatilin kendisinden uzun sürüyor..

bu örneklerden 20 tane kadar var elimde. bu kadar fazla çene, bu kadar fazla merak beni son derece rahatsız ediyor. allahaşkına söyleyin a dostlar, bir ben miyim arda kalan, hepiniz mi böylesiniz yoksa?

imza,
konuşmayı sevmeyen.

 
görünen o ki, sizin de serzeniş eylemine bi tutkunuz var,
satırlarca anlatmanıza bakılırsa yani? :)

bi de "konuşmayı sevmeyen" imzası ekstradan ironik olmuş :)
  • delfina  (11.04.12 21:06:52 ~ 21:07:30) 
sorunun cevabı "insanların hayvanlardan farkı nedir?" sorusunun cevabıyla eşdeğerdir sanırım


  • ofbbjk  (11.04.12 21:08:17) 
ben değilim.

evlat olsa sevilmeyen cinsten insan modeli bahsettiğin.
  • cecilia  (11.04.12 21:18:31) 
geberelimmi lan. konuşuyoz işte.


  • be forever young  (11.04.12 21:18:51) 
bu kadar basit bir konuda upuzun konuşabiliyorsan gayet sıkıcısın insanlar ile konuşurken. sussa da gitsek derler herhalde. ama insanların fazla konuştuğundan çemkiriyorsunuz. combofix denediniz mi? sanki size virüs bulaşmış.


  • ykyt  (11.04.12 21:35:05) 
bence hoşlanmıyorsan ortamdan uzaklaş. çok büyütmüşsün.


  • estruda  (11.04.12 21:35:59) 
panpa cok haklisin, bi imza da ben atarim yazdiklarinin altina.


  • nawres  (11.04.12 21:41:44) 
  • boshi  (11.04.12 22:09:15 ~ 22:09:53) 
tutku insana yaşadığını hissettirir sıkıcı insan. o sikko şeyler aslında sadece sikko şeyler değil. karşındaki insan dünyanın tüm yoğurtlarını yiyip puanlamak gibi bi hobi edinmiş olabilir ne var yani.


  • roket adam  (11.04.12 22:14:48) 
al benden de o kadar, altına imzamı atabilirim.

bazen özenmiyor değilim gerçi o kadar cümleyi arka arkaya sıralayabilen insanlara ama olmayınca olmuyor işte, ne yaparsın. yeteneksiz olan bizler miyiz, yoksa onlar mı abartılı, bu konuda iyice bi düşünmek lazım derim ben yine de..
  • devilred  (11.04.12 22:51:48) 
hocam senin sevdiğin ya da hoşlandığın tek şey içki markası mı?
başka bişi yok mu hakkaten?

bu bahsettiğin şeyi sen kafa sikmek olarak algılıyorsun belki ama insanlar birşeyler öğrenmeyi seviyorlar. o herşeyi anlatanlardan biri benim.
yeni şeyleri öğrenmeyi ve lafı geçtiğinde anlatmayı çok severim.
sırf bu yüzden "iceman bilir abi ona sorun" diyen onlarca insan var çevremde.
kafa sikicilik sanırım böyle bişi.
e senin merakın ilgin olup anlatmadığın bişi olunca da insanlar sana hope ender bilir soralım demezler muhtemelen.
e sende konuşmayı sevmiyorsun gördüğüm kadarıyla ve yeni ortamlara girdiğinde de bol bol susan, ortamı dinleyen oluyorsundur dicem de onda da milletin anlattıkları kafa şişirici diyorsundur.

neyse çok kafa şişirdim kaçtım by.
  • icemanr  (12.04.12 10:45:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.