[]

çok aysberg(göbek marul) yersem zararı olma ihtimali var mı?

dietteyim.param azaldı bunu günde iki kere falan yesem bişi olur mu ki?

img1.loadtr.com


 
Az biraz da tavuk göğsü garnitürle falan süslersen süper olur. Aynısındayım sorun yok devam.


  • alkolik imam  (09.04.12 11:11:59) 
valla ben 20 gün yedim. 8 kilo verdim. iceberg marul,1 orta boy domates,yarım salatalık,çok az beyaz peynir, limon, zeytin yağı ve nar ekşisi koyarak harmanlıyordum. sabah kahvaltı yapmıyordum. öğlen 11-12 gibi bunu yiyordum. Akşam da 10 gibi falan tekrar yiyordum.

Bunların dışında başka hiç bir ürün girmedi mideme. belki bir dilim ekmek. o da suyuna batırmak için. ama fazlası değil.
  • janavarorion  (09.04.12 11:13:02) 
bisey olmaz*.

aysberg ile gobek marul ne alaka?
  • nawres  (09.04.12 11:14:37) 
@nawres
28 yaşındayım.ankarada yaşadım çoğu zaman.bugün buna aysberg denilmediğin ögrendim(sözlük başlığından hatta).o yüzden ikisini de yazdım.ben bu yaşıma kadar aysberg dedim hep marketlerde de öyle yazar.

www.eksisozluk.com

protein isini yumurtayla halledicem bikaç gün.para yok.olunca tavuk balık yaparım bişeyler.
  • aşksız prens  (09.04.12 12:24:11) 
bulgur yapıp içine kat. parasız günlerimin favori yemeği:)


  • goldentitan  (09.04.12 12:32:18) 
göbek marul a aysberg dendiğinii ilk defa duyuyorum. Lahana olsa gaz sıkıntısı çekerdin ama maruldan bişi olmaz. Ton balığı veya tavuk ile baya da gideri olur yani üstelik. afiyet olsun.


  • skywalkeremre  (09.04.12 13:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.