[]

puma vs adidas karar veremedim hangisi?

ayakkabı alacağım. önceki aldığım ayakkabılar gözüme kötü görünmeye başladı. bu yüzden karar veremiyorum.
puma modelini çok beğendim fakat bi yandan da adidas kadar sağlam olmadığını düşündünüyorum ve kararsızım. adidasın modelide kötü değil ama biraz pahalı. ne yapsam bilemedim. siz olsanız ikisinden hangisini alırdınız?

kriterler: güzellik, sağlamlık, fiyat

puma: bit.ly 105tl
adidas: www.adidasonlinesale.com 190tl

 
ikisinede ben 5 kurus vermem,ama alicaksan ayni zaten bu ayakkabilar ucuzunu al.


  • serabetan  (07.04.12 23:34:09) 
ikisi arasında puma derim adidas çok klasik kalmış. ayrıca çok daha güzel modeller var bunların ikisi de çok klasikleşmiş modeller. ama nihai karar: puma


  • benbuhayatın  (07.04.12 23:36:25) 
o kadar model arasından bunları mı seçtin ikisini istiyosan puma fiyatıyla ideal


  • cio35  (07.04.12 23:39:06) 
190 tl ye diesel bile alınır adidas o parayı hiç bir zaman haketmez, istediği kadar sağlam olsun. ayrıca insanlar hiç bıkmaz mı aynı ayakkabıyı milyonlarca kişinin giydiğini görünce!?


  • buzzer  (07.04.12 23:47:58) 
ben yerinde olsam bu modelleri tercih etmezdim ama illa birisi dersen puma, ayrıca adidasın o modeline 195 lira çok para bence, daha güzelini bulursun o paraya.


  • herşey çok güzel olacak  (08.04.12 00:02:35) 
puma genel olarak çok apaçi bence


  • turuncu ornitorenk  (08.04.12 00:09:47) 
Bence diğer seçeneklere de bakmalısın fakat ikisi arasında bir seçim istiyorsan düşünmeden Puma alabilirsin.


  • Riot  (08.04.12 00:17:19) 
puma'nın basket modeli köpek gibi ayakkabıdır. iki senede hergün giyerek zor parçaladım. sağlamlık açısından daha iyi bana sorarsan. özellikle yanlardan dikişli olması. ama rahatlık açısından her zaman adidas'ı tek geçerim. model olarak sorarsan adidas daha alımlı. fiyat olarak puma avantajlı.

2-2 oldu mu skor.

joker hakkımı puma dan yana kullanıyorum. ben olsam onu alırım.
  • yine de şahlanıyor  (08.04.12 01:10:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.