[]

Saati Sağ Kola Takmak

Selamlar.

Ben solak değilim ama saatimi çocukluktan gelen bir alışkanlık itibariyle hep sağ koluma takıyorum.

Sizce çok göze batan bir şey mi bu ? Yani saati sağ koluna takmış birine garip mi bakılır ?

 
rahat olabilirsin.
senden baska kimse bu konuyu takmiyor.

  • demlikposet  (07.04.12 21:23:10) 
hayır.


  • waryemez  (07.04.12 21:23:38) 
hayır.


  • neysene  (07.04.12 21:27:34) 
sağ kola takanlar gizlibne diyolar


  • partizan  (07.04.12 21:30:49) 
Ben de sağ elimi kullanmama rağmen saatimi sağ koluma takıyorum. Sol kola takamıyorum hiç çok zorlandım. Sağ kolumdayken kolayca bakabiliyorum mesela çalışırken filan. Göze batmıyor ama konusu açılınca soruluyor bazen.

Not : Bak denedim gene takamadım sol koluma :)
  • burka  (07.04.12 21:31:02) 
garipsemiyorum. ya da yadırgamıyorum ama direk gözüme çarpıyor. dikkatimi çekiyor şahıs ve hareketlerini gözlemliyorum. ama rahat ol hacı takana da neden taktın demiyoruz yani.


  • dahinnotha  (07.04.12 21:41:26) 
Ya böyle şeylere takılmayın.


  • grgn  (07.04.12 21:46:59) 
80'li yıllarda sağcılar sağa takarlarmış. bende sağa takıyorum ama tamamen alışkanlık. bazen bakan bi daha bakıyor ama, banane kimin ne düşündüğünden..


  • blackmail  (07.04.12 22:53:40) 
bende senn gibiyim solak deilim ama saati sag koluma takarım. daha simdiye kdr ne bi sorun oldu bişi diyen oldu. nie garip bakılsın ki. rahat ol pampa yani.


  • morte  (08.04.12 02:22:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.