[]

Niye böyle yapıyorlar ? salaklık mı acep bu?

selam gençler işteyim çok sıkıldım soru sorayım bari dedim, şirkete bi tekniker lazım da az önce bi kız mail atmış cv'sini mail adresi de dance4life... sizce de saçma değil mi lan?




 
tatlıcadı diye mail adresi olan bi kız tanıyorum. lisede almış, üni biticek hala aynı


  • roket adam  (02.04.12 15:05:07) 
evet çok saçma. eski çalıştığım işyerine de meyvelikek@bilmemne diye bi maille başvuran olmuştu. çok mu zor ad soyad bi mail almak hala anlamış değilim.


  • shiranai  (02.04.12 15:05:16) 
profesyonel durmuyor, evet.

zaten bu tarz crazyboy_76 tipi mailler filan kafadan elenme sebebidir.
  • mahnita  (02.04.12 15:06:03) 
amatörlükle tuhaflık arasında.


  • african rain  (02.04.12 15:07:39) 
ya herkesin crazyboy diye msni olabilir bu normal, ekaterinanın dediği bir işe başvururken bu maili kullanmak. dimi?


  • shiranai  (02.04.12 15:07:40) 
ik departmanına kolaylık olsun, kafadan elenecek cvleri ayırıp onlar üstünde vakit harcamasınlar diye. malum doğal seçilim..


  • in vino veritas  (02.04.12 15:12:13) 
arkadaşlar mail bu deil kızın mailini buraya yazacak halim yok yani konuyu anlatacak benzer bir şey yazdım.


  • ekaterina  (02.04.12 15:39:26) 
muhendislik için yonca hesabı olan bi cv gönderdi bi kız
işe yaradımı yaradı fotoya bakıp cağırdım kızı görüşmeye
merak..
  • magoria  (02.04.12 15:53:09) 
olm çok heyecanlı lan , çekirdek aldım izliyorum resmen yazılanları. yadırgamayın gencler , doğal seleksiyon böle bişey , müdahele edilmemeli..

ama insanların mail adreslerinin işe alım kriteri olarak değerlendirilmediği bir firma daha profesyonel desem inanır mısınız ?
hani elemanın geyiğini yapıyoruz ama , mail adresinden kişi yargılayıp eleyen firmanın da çok bi farkı yok gözümde profesyonellik anlamında.


şimdi gelelim ihtimaller dizisine.. hacı herkes benim gibi uniqe isime sahip değil , dolayısıyla bir mehmet yıldız bu ülkede ne yapsın ? ula mehmetyıldız1887 bile kapılmış ne yapsın adam :) gidip böyle mail alacak illa ki.. he dance4life@bla bla demişdir ha chatlaqfırlak@bla bla .. ne farkedecek ? işini yapmıyor mu demek bu ?
  • kennym  (02.04.12 15:55:14) 
hilton varisi (ya da öyle bi şey) bir adaşım var ve ne twitter gibi sitelerde, ne mail adreslerimde adsoyad kombinasyonu şeyapamıyorum. dur hatta isim vereyim; can göktaş yapıcam ama tüm cangoktas'lar alınmış. ben de cangoktasch alıyorum napayım. bilmiyorum nasıl görünüyor. "can.goktas" ya da "goktascan" itici geliyor. o noktayı yazmayı unutacak diğerine mail gönderecek adam, noktasız yazacak; ya da soyad-ad mı ad-soyad mıydı diyip cangoktas'a atıcak falan ohoo..


  • hjarteblod  (02.04.12 16:00:58) 
@kennym valla bu kadar da olmaz ama bence firmanın profesyonelliğiyle alakası yok bu durumun, illa ki bir şey bulur mehmet yıldız ya myildiz olur mhmtyldz olur ne bilim, artı kızın kendi normal maili de var ama buna rağmen cv ye bunu da eklemiş hele bu bambaşka bi gariplik. normal adamın yapacağı iş değil valla.

@hjarteblod can.goktas yap bence.
  • ekaterina  (02.04.12 16:04:12 ~ 16:05:34) 
hahaha,arardim ben sirf merakimdan ne yalan söyliyim.

profesyonel degil o ayri.ama eglendim:))
  • serabetan  (02.04.12 16:25:23) 
patrona zarf atıyo işte, beni işe alırsan beraber dans ederiz falan diye:p


  • blackmail  (02.04.12 18:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.