[]

ipod touch sahibini bulmak?

selam gençler, ipod touch buldum bi tane ama içinde viber, whatsapp falan gibi iletişim içerikli programlar yok hiç varsa yoksa oyunla müzik yüklemiş sahibi, acaba bulabilir miyiz bir şekilde çok üzüldüm ya




 
nerede bulduysanız oraya ilanlar asabilirsiniz. belki karakollara, yakında büfe otobüs durağı gibi yerler varsa oralara haber bırakabilirsiniz. böyle bir şey buldum gelip soran olursa bana yönlendirin gibilerinden. size geri dönen kişilere de ipod'un en belirgin özelliklerini, içinde neler olduğunu sorarsınız falan. umarım bulursunuz.


  • dwyn  (31.03.12 02:48:30 ~ 02:49:42) 
facebook app yok mu otomatik giriş yapıyordur belki filan.öyle bişiler yoksa hiç yorma kendini bulamazsın.kaybeden karakola felan gitmez biliyordur kaybettiğini.


  • discopolice  (31.03.12 02:53:04) 
@dwyn aslında annemle babam bulmuşlar suudi arabistan'da hem de, bana sordular işte nasıl buluruz diye ve deniz kenarında yürürken bulmuşlar öyle ilan asacak falan bi yer yok yani, çocuk belki oraya gelip bi kere aramıştır bulamayınca da gitmiştir kesin bi daha gelip bakacağını zannetmiyorum.


  • ekaterina  (31.03.12 02:55:09) 
o halde güle güle kullanın yapacak bir şey yok :)


  • dwyn  (31.03.12 03:05:54) 
polise götürsünler. soru mu yani? ipod'a el koymaya niyetlisin, "kadir mevla"nı kandırmaya çalışıyorsun gibi geldi :)

götürüp karakola tutanakla teslim etsinler. sahibi arayınca seri numarasından bulur.
  • lancelot du lac  (31.03.12 09:15:55) 
@lancelot du lac, türkiye olmadığı gerçeğini atladın zannediyorum, sahibine ulaşacağına dair %1 bile umudumuz olsa veririz ama öyle bir durum yok.


  • ekaterina  (31.03.12 09:24:22) 
türkiye dışında karakol yok mu? arabistan'da polis teşkilatı daha gelişmiş durumda, merak etme sen.

diyelim ki ulaşmayacak; "nasıl olsa ulaşmayacak el koyalım o zaman" mı devreye giriyor? yoksa yetkililere teslim etmek mi doğru olan?

bahane aradıktan sonra sana sahibini gösterseler yine bulunur bi bahane.

:)) senin niyet belli hocam,. al kullan madem öyle. burda niye ayak çekiyon.
  • lancelot du lac  (31.03.12 10:22:09) 
Yok alakasi yok, polis teskilati nasil gelismis acaba arabistanda hagaten garip. Ben apple Id den falan belki bulunur diye sormustum yoksa bi ipoda kalmadim merak etme.

allam nasıl aklımıza gelmedi hagaten apple id deki maile mail atacak babam.
  • ekaterina  (31.03.12 10:34:02 ~ 11:26:32) 
kendin kullanmayacaksan bana ver?

şaka bir yana ipodların seri numaraları belli. apple ile iletişime geçebilirsin.
  • point me at the sky  (06.07.12 12:49:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.