[]

Moralim çok bozuk

iki gündür moralim çok bozuk, acil kendime gelmem lazım, ailemden çok uzakta, bir başımayım, arkadaşım da yok burda. bu dönemi böyle yalnız atlatmak çok zor geliyor. ağlamaktan gözlerim şişti. uyuyorum uyanınca yine aynı. yarın da iş var. bu yüzden acilen kendime gelmem lazım. Napsam? bir yardım edin.




 
zirve aç limon'da. ya da halihazırda açılmışlara katıl. insanlarla kaynaş.


  • african rain  (25.03.12 19:37:08) 
bende senin gibiyim hayat böyle güzel boşver


  • Thunderbirds  (25.03.12 19:37:13) 
ben kendim zirvedeyim , artvinde ne zirvesi?


  • kirmizi gul demet demet  (25.03.12 19:39:58) 
limon tarihinin ilk artvin zirvesini açabilirdin.


  • african rain  (25.03.12 19:40:53) 
yalnız kalma. yeni insanlarla tanışmaya tanış. zirveler olur, hobi grupları başka şeyler olur. hatta duyuruda senin gibi birçok insan var. yarın iş çıkışı şuraya gidicem kim bana eşlik eder diye sorsan kabul edevek insanlar olacaktır.artvinde olmayabilir, denemek lazım.

olsun yine de şunu düşün, iyi günlerin geçip gittiği gibi kötü günler de son bulacak. sadece sabır.
  • dahinnotha  (25.03.12 19:41:01 ~ 19:41:57) 
geçsin artık nolur, iki gündür ilaçlrla uyuyorum, uyanıyorum yine uymak istiyorum, değil sosyalleşmek, yemek yiyecek takatim yok. aşk meşk mevzuu değil bu arada. evli bir insanım ama eşimden de çok uzaktayım. onu özlüyorum, ailemi özlüyorum, içinde bulunduğum durum hiç çekilir olmuyor, dertleşecek kimsem yok.


  • kirmizi gul demet demet  (25.03.12 19:45:53) 
maket, puzzle vb türevi kafa dağıtan bir şeyle ilgilenmeyi deneseniz veyahut bir blog gibi bir şey açıp orada yazı yazsanız kafanız biraz dağılır mı acaba?


  • kuduz balik  (25.03.12 20:23:28) 
kimsesizlerin kimsesine sigin.


  • simendifer treni  (25.03.12 20:28:33) 
Aciya dusmemek icin mesgul olun diye bi soz okumustum.. Bulasik bile yikasan aklin brz dagilir.. Bisiler boya, bisiler pisir vs. Yada surukleyici biac kitap al, aklin dagilir. Ayrica bugunler de gececek..


  • mahnita  (25.03.12 21:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.