[]

Anakin Skywalker

revenge of the sithi izledim gene galeyana geldim bu adam ne kadar şerefsiz, haysiyetsiz bir adamdır yaa ağzını kırdı tüm evrenin yaptığı tek bir satışla

palpatine count dooku için hayatta bırakılamıyacak kadar tehlikeli deyince sorun yok adamın kafayı kes aynısını windu deyince adamı haşat et

yaa gelmiş geçmiş en yüksek force sahibi insansın beynin o kadar basmıyomu karının doğumuna kalmış max 1 hafta 1 haftada mı öğreniceksin ölümü durdurmayı

içimden geçen bi ton şey var ama yazamıyorum o derece sinirlendim şerefsize yaa zate gül gibi kızıda mundar etti

 
o da hataları olan bir zattı. anakini günah keçisi ilan etmeyelim, biraz da jedi council'in elitist tavırlarına, bi siki beğenmemezliklerine, güvensizliğine bakmak gerekir.


  • jangara  (17.03.12 03:02:20) 
sakin olun şampiyonlar. bırakın gavurları da fatmagülün suçu ne siz onu söyleyin?


  • bgraydin  (17.03.12 03:17:05) 
anakin iyi de çevresi kötü.


  • blues buzz  (17.03.12 03:24:20) 
boşver kanka tam bir gerizekalı. gerizekalılığının bedelini de kolunu bacağını ve karısını kaybedip hayatının geriye kalanını bir robot olarak sürdürerek ödedi. üzülme yani, buldu o belasını.


  • i ve been mistreated  (17.03.12 04:08:11) 
youngling katili şerefsiz!!!
bak kızdım yine...

  • late viper  (17.03.12 08:54:23) 
jangara +1
özellikle de mace windu'nun b*k yemesi! sen darth sidious'u amele sümüğü gibi yere yapıştırdıktan sonra ne hikaye okuyon ki! geçir kafasına kılıcı! ayrıca klon savaşlarında (cartoon network'un yaptığı) yardıran, ortalığı dağıtan ama sidious'un tek kılıç darbesiyle geberip giden diğer konsey üyelerine ise çok pis laflarım var ama susuyorum!

  • spider03  (17.03.12 09:37:55) 
kardeş o biraz da force meselesi ya, en azından ben böyle yorumlamıştım. Adam force ile ikna ediyor, yoksa kimse imparator gibi dallamayı dinlemez.


  • hophophoba  (17.03.12 12:37:40) 
Ne güzel iste Darth Vader oldu kızma adama bu kadar. Hem darkside da hoş bir yer siz kiymetini bilmiyorsunuz. Don't underestimate the power of darkside. Seni de bekleriz karanlik tarafa.


  • Lim5  (17.03.12 15:17:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.