[]

bu duyurudan sonra sakalsız kimse kalmayacak.

merhaba, bu duyuruda sakal çıkarıyoruz sevgili duyurucular. sakalsız bağlandım siteye, sakalım olmadan çıkmam.

19buçuk senedir yaşıyorum. 2 senedir üniversite öğrencisiyim. çenede, hafiften de yanaklarda çıkıyor tüyler ama sakal olmaya yakın değiller henüz. sarımsak sürmüştüm bir iki kez. saçıma bioksin kullanıyorum, saçımı köpürtürken yanaklarıma çeneme falan da sürüyorum şifa niyetine.

şimdi diyebilirsiniz ki daha yaşın erken, 24e kadar yolu var, acele etme. haklısınız da pek iyi değil böyle. taşıtlarım arasında bir benim sakalsız olan.

napacan lan sakalı, her sabah kesmek zorunda kalıcan falan demeyin. razıyım.

testesteron mu bakıyor bu işlere? ondan mı almak lazım? nasıl alınır? başka napmalı?

 
kafana göre testesteron almadan önce seviyesine baktırman lazım. tabi sadece testesteronda da bitmiyor bu iş. endokrinolog yolu gözüktü sana

ps: yaşın da erken değil, 24e kadar yolu yok
  • la noix  (14.03.12 23:50:47) 
genetiktir en byük etken traş ol temiz temiz gez, az bişey çıkıyo bari bunlar dursun deme


  • koyukalem  (14.03.12 23:51:18) 
ne güzel işte tıraş derdin yok, hanımların yüzünü tahriş etme derdin yok.
yaşa bence böyle, bela aramak boşa.

  • kayranin kedisi  (14.03.12 23:51:35) 
Caps yok mu?
Namaza başla der gibi olucak ama Traşa başla, her gun tras ol. istediğin ormana kavuşursun.

  • drip nick i zaten kullanilmakta  (14.03.12 23:54:29) 
bizim köyde güvercin boku sürerlermiş çok çıksın diye.

hatta teoriyi destekleyecek bir iddia; küba devrimden sonra ilaç ve kozmetik sanayiine sattığı güvercin bokuyla ekonomiyi toparlıyor.
  • lancelot du lac  (14.03.12 23:59:06) 
testesteron alırsan sadece sakal'a etki etmez sanki. çok dertli iş kıl tüy işi, hiç bulaşma bana sorarsan. yerinde olmak isterdim niye uğraşıyosun.


  • medikalfm  (15.03.12 00:04:19) 
teselli:

harbiden bunu bu kadar psikoz durumlarına getirmeye gerek yok, kirli sakalın olunca kenan, kıvanç olmicaksın + eğer bir yöntemi de varsa, doğal akışına müdahale etmek her daim gudik anormallikler doğuracaktır, yol yakınken dön bebeğim. ayrıca bioxin placebo diyenlerdenim

cevap:
güncel yöntemlerin hiçbirinden gram haberim yok, lakin, hiçbir yöntemin de kısa sürede (1sene) yüzünü sakala kaplatacağına ihtimal vermiyorum..
  • Dr. Kissingher  (15.03.12 00:05:00) 
fazla testesteronun erkeklerde kelliğe yol açtığı bilinmekte. sakala sahip olayım derken saçtan olma! ayrıca yaşın genç ilerde çıkar biraz daha tabi genetik etkenlerde önemli, babada, dedede yoğun sakal varsa merak etme sende de yakında çıkmaya başlar. çıkmazsa da canın sağolsun. kılda keramet olsa g*tte çıkmazmış...


  • canhavli  (15.03.12 00:19:38) 
sarmısak sür.


  • oyle bir gecer zaman ki  (15.03.12 01:20:07) 
her sabah jilet vur üşenmezsen. 2-3 ayda serseri kirli sakalını yaparsın sonra ortamlara yılan gibi akarsın. valla bak, benim de öyleydi, denizcilik okuyorum yani üniforma falan var ilk girdiğimde çok az çıkardı sakalım e her sabah jilet vurmak zorunlu oldugu için 3 4 ayda hayvani gelişme gördüm. kaçırma ama düzenli yap.


  • diyarbakir karpuzu  (15.03.12 01:44:22) 
Kafana göre testosteron almak yapacağın en büyük hata olur.


  • arnold schwarzeneger  (15.03.12 06:42:18) 
neredeyse iki katın yaşındayım, benim de sakallar ancak 3 ayda çıkıyor, ama bir sıkıntısı yok bence:)
askerde de çok işe yarıyor, millet sabah traş olup, öğleyin içtimada papara yerken, ben 2 günde bir traş oluyordum:)

  • yalnux  (15.03.12 06:55:50) 
ne yaparsan yap, sarımsak sürme... saçına sürenler de sürmesinler... SArımsak kıl kökünü yakıyor.. hepten kel kalırsınız.


  • kokorech  (15.03.12 09:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.