[]

youtube kullanamıyoruz bu nedir yahu

youtube'da bir bok izlenmiyor günlerdir. bağlantıyla da alakası yok en az 900kb ile download yapabiliyorum ama youtube'da video izlemek imkansız hale geldi bu nedir ya.

burada da birkaç defa duyuru açmıştı aynı dertten yakınanlar. çok kişide böyle sanırım.

yok mudur bunu düzeltmenin bir yolu bir şeyi? bizim ttnet falan bilerek mi youtube'a sınır koydu yoksa youtube'un kendisinde mi bir problem var nedir.

 
aynı sorun bende de var.geçen gün süper hızlıydı yine bozuldu lanet olsun.

çözümü yok sanırsam.
  • giggs  (14.03.12 14:47:13) 
ttnet bu aralar bi boklar yiyo ama. sözlükte ttnet başlığında bugün yazılanlara bakın bi.. adil kullanım kotası falan bi şeyler. belki ondan yavaşlıyor.


  • yazaryan  (14.03.12 14:58:03 ~ 14:58:14) 
bende uydunet var, hiç sıkıntı yaşamadım youtube konusunda. ttnet'te bir sorun var anlaşılan.


  • lancelot du lac  (14.03.12 15:03:40) 
browser? ben 50de1 sorun ancak yaşıyorum.


  • truvaiti  (14.03.12 15:20:08 ~ 15:20:22) 
@truvaiti öyle şeylerle alakası yok hacı


  • hmm peki  (14.03.12 15:24:41) 
bu youtube'da çok oluyor böyle sorunlar.
mesela, bir video çok yavaş yüklenirken diğeri gayet de hızlı yüklemebiliyor.
nedendir çözemedik.
  • pangea  (14.03.12 16:38:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.