[]

dirseğe dövme

merhabalar, uzun zamandır düşündüğüm bir dövmeyi dirseğime yaptırmayı düşünüyorum. dış kısmına, ve kemik boş kalacak şekilde falan değil, komple dirsekten bahsediyorum. ancak araştırınca gördüğüm yorumlarda, çok kıvrılan ve kalın derili bir bölge olduğu için hem iyileşmesi zor hem de detayların ve renklerin kaybolması çok kolay şeklinde bir görüş var genel olarak. tecrübesi veya bilgisi olan varsa cevabını rica ediyorum, teşekkürler.




 
o bölgedeki derinin yapısı sebebiyle detay işlemek zordur. işlense bile bölgedeki deri sürekli gerilip gevşediği için detaylar birbirine girebilir. üstelik çok da acır


  • matnokta  (13.03.12 00:36:53) 
@matnokta, kol içinde (gavurun inner sleeve dediği bölgede) 2 kere rötüşlanmış bir dövmem var, ona kıyasla cehennem azabı olmadığı sürece sorun değil diye düşünüyorum ama asıl sıkıntı detay ve kalite..


  • thejester  (13.03.12 00:44:25) 
kemik üstü bölgelerin acıya duyarlılığı daha fazladır. acı eşiğin yüksekse pek de sıkıntılı geçmez işlenme aşaması. sürekli darbe alan bi bölge olduğunu da unutmamak gerek. bkz.sandalyeye masaya dirsek dayamak. bu sebeple detay bekleme o bölgedeki dövme için. yaparım diyen dövmecilere de inanmayınız


  • matnokta  (13.03.12 00:55:32) 
gayet açıklayıcı, teşekkür ederim.


  • thejester  (13.03.12 01:03:03) 
benim gördüğüm dirsek dövmelerinin ortası daire halinde boş bırakılıyor, etrafına yapılıyor.


  • kediebesi  (13.03.12 01:08:21) 
@kediebesi

evet genelde boş bırakılıyor, bölgenin zorluğundan mı yoksa insanların tercih etmemesinden mi bilmiyorum ama yaptıranı da gayet var.

www.robotvsbadger.com
2.bp.blogspot.com
www.steve-a.co.uk
img22.imageshack.us
  • thejester  (13.03.12 01:16:03) 
neden bos birakiliyor; cünkü bozulacagindan ötürü.


  • l i w e x  (13.03.12 09:40:10) 
sayin jester, millet yaptirmis ama hepsi bozulsa bile dikkat cekmeyecek tarzda seyler sadece ücüncü resimdeki kötü gözükecek o da daha yeni bir dövme ve amcam basina gelecek kacinilmaz sona kadar tadini cikariyor muhtemelen.


  • l i w e x  (13.03.12 09:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.