[]

Maltepe Civarı kiralık daire?

selam nasılsınız? sonunda iş bulabildim, şimdi de taşınmam lazım, maltepe civarında 1+1 veya 2+1 kiralık bir daire arıyorum, site içinde olması, otoparkı olması tercih sebebidir. en fazla 650 tl. verebilirim kira için, sahibinden'de hürriyet emlak'ta baktım ama hiç göremedim iyi bir daire bilen duyan varsa haber vermesi çok şahane olur.

kartal uğurmumcu'da upcity flats varmış burdan tutsam maltepe köprüsüne çok uzak olur mu?

ek: ben bu kirayı aidatın 150 tl olacağını düşünerek belirledim eğer, aidat düşük olursa 750'de olabilir kira.

 
maltepe köprüsü için bence oralara kadar gitmeyin. hiç gerek yok.


  • santiago nasar  (09.03.12 16:33:51) 
nerelere kadar gideyim? valla hiç bilmiyorum, kartal'da oturan bi arkadaşım var biraz o söyledi, öyle bakıyorum ama mahallelerden de anlamıyorum yakın mı uzak mı, biraz bir şeyler söylerseniz çok iyi olur hakkaten.


  • ekaterina  (09.03.12 16:37:18) 
Maltepe Altayçeşme Mahallesi civarı köprüye yakındır genelde. çok yeni bina gördüm ben oralarda. oralardaki dairelere bakabilirsiniz.


  • jangbogo  (09.03.12 17:12:15 ~ 17:12:49) 
bakın, maltepe köprüsünün aşağısına doğru devam eden cadde boyunca iyi evler bulabilirsiniz. biraz mesafeli olsa da (u.mumcudan uzak değil elbet) küçükyalı da olabilir, maltepe altayçeşme de çeşitli siteler var. maltepe'nin içerisinde de tren istasyonu civarında ve maltepe camii civarında güzel muhitler vardır.

e5 üstü mahallelerinden de sadece esenkent'in hemen e5 üstü (t. saylan kültür merkezi ilerisi) muhitlerine bakarsanız rahat edersiniz.
  • santiago nasar  (09.03.12 18:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.