[]

hafta sonu için yapılabilecek en güzel aktivite(ler) ne(ler)dir ?

cuma ve tatil başlıyor...dolu dolu bir hafta sonu için ne(ler) yapılabilir ? (sanırım soruyu biraz düzenlemem lazım İstanbul'da değilim Eskişehir'deyim ve bir kız olarak söylediğiniz şeylerin çoğunu yapamam )




 
Montla sıç


  • noodles  (09.03.12 11:57:05) 
Bir sonraki beş günün gelmesini bekleme de.
Cumarrtesi gez toz, pazar sabahı emirgan da kahvaltı ve yürüyüş yap kız arkadaşınla. Pazar öğlen balık tutmayı dene , olmadı safir in tepesinden istanbulu izle . 4 boyutlu helikopter turu filan.
İstanbul da değilsen istanbul a git.
  • noodles  (09.03.12 12:01:30) 
  • wessago  (09.03.12 12:02:42) 
cumartesi günü ekşiduyuru zirvesi var ona gelebilirsin mesela.


  • neira  (09.03.12 12:11:43) 
*cuma akşamı güzel bir film seç kendine ve az parça içkiyle(viski olabilir) filmini izle,internette takıl,yarın için neler yapabileceğini planla ve erken yat, çünkü yarına enerji gerekececek.

*cumartesi sabah dinç bir şekilde çok geç olmayan bir saatte uyan, kendine peynirli omletin de olduğu güzel bir kahvaltı hazırla,gazeteni oku,iz tv izle. öğleden sonra 2-3 gibi varsa bir arkadaşını ara onunla beşiktaşta buluş,sahilde çay içip muhabbet et tavla/satranç oyna.
*sonra git içinden ne geliyorsa birşeyler ye,karnını güzelce doyur, ve 8-9 gibi taksime geç. tarzın neyse,öyle bir mekana geç/geçin hafif müzik eşliğinde muhabbet de edilebilecek bir yerde içmeye başla. bugün senin günün unutma,kafanda ne varsa boşalt. pazartesinden cumaya önündeki hafta yeterince yoğun geçecek zaten unutma. sonra eğer dans etmeyi seviyorsan git bir yerlerde sarhoşken dans et. dünya umrunda olmadan,hiçbirşey düşünmeden,elinde içkinle.yeterince yorulup sarhoş olduğunda karnın acıkmış olacak,gidip midye dolma ya da keyfine göre birşeyler ye.araban varsa kullanma taksiye bin ve evine git.

*pazar sabahı 11-12 gibi kalk,duşunu al, kendine misler gibi bir kahvaltı hazırla ve taze sıkma portakal suyu iç,gazeteni oku.ufak bir temizlik ve toparlanma işlemi yap odanda. sonra eğer dışarı çıkmak istiyorsan eminönüne git ve galatada dolaş,gülhanede set üstünde çay iç. bir karikatür dergisi alıp okuyabilirsin.unutma pazar günleri genelde keyifsiz geçer,bu seni mutsuz etmesin:) evine giderken taze balık al ve evinde varsa imkanın pişir,misler gibi pişir evde ve ye. sonra seviyorsan ve varsa bir maç izle ya da bir film de izleyebilirsin. akşam 21.00 gibi hafif bir egzersiz yap ve yeniden duşunu al, sonra gir yatağa huzurla uyu..
  • abartakus  (09.03.12 13:09:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.