[]

zafer algöz o kadar zengin mi?

ben hiç anlamam futbol işlerinden ama merak ettim. beşiktaş kulübünün başkanının en azından milyoner falan olması lazım değil mi? zafer algöz'ün o kadar serveti var mıdır ki? yoksa bu iş paraya bakmaz mı?




 
parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.


  • aeroflot  (09.03.12 10:29:52) 
bazen parasi olan ama ortaya cikarak kendilerini yipratmak istemeyen insanlar, parasi olmayan ama kendi yerlerine bunu yapabilecek kisilere destek verebilirler. cebinde paran olması gerekmiyor, ha deyince para verecek destekcilerinin olmasi yeterli.


  • atmacaged  (09.03.12 10:30:02) 
niye çok zengin olması gerek ki? kulübü mü satın alacak? ya da kulübe 100 milyon dolar hibe etmeden başkan olunamıyor mu?


  • baldur2  (09.03.12 10:33:09) 
kanka kimse kulübü satın almıyor.

kulübün yöneticiliğini yapıyor o adamlar. en azından teoride öyle olması lazım.
başkanın görevi, doğru pozisyonlara doğru insanları getirmektir. para kazandıracak kişileri seçer. para kazandıracak kişiler de, para kazanmak için gerekli kişileri getirirler. onlar da, sportif başarı/para oranına göre doğru teknik kadroyu getirirler.

ama türk futbolunun anasını siktikleri için artık cebinde para olmayan adam başkan seçilemiyor.

hoş bir kaç ay sonra zengin başkan olsa nolur olmasa nolur? uefa yasak koyuyor, başkan cebinden para koyamaz, başkanın şirketleri takıma sponsor bile olamaz. başkanın görevi, kulübü mali ve sportif açıdan belli amaçların üstünde tutmaktır para vermek değildir diyor.
  • kameramotor  (09.03.12 10:48:15) 
besiktas icin dusunursek en basarili baskani suleyman seba idi ve zengin degildi. sonradan gelen zenginler bu hale soktular


  • mat couthon  (09.03.12 10:55:59) 
Başkan olduğunda zenginleşir belki. başkanlık maaşı alır olmadı.


  • nedendir bilinmez  (09.03.12 11:32:33) 
türk sinemasının en iyi aktörlerinden birinin aktörlük dışı işlerle uğraşması üzücü, ben öyle düşünüyorum.


  • khomaniac  (09.03.12 12:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.