[]

İnternet cafede yapılabilecek ek işler ?

internet cafelerdeki işlerin düşüşü devam ediyor malum her ewde artık pc mevcut ve bu işlerimizi çok azalttı yaptığım işin yanı sıra ek ne iş yapabilirim fikirleriniz için şimdiden tşkler.




 
dükkan içinde mi?
tost yapabilirsin, ufak tefek tamirler yapabilirsin, parça satarsın (dvd, klavye vb), playstation koyabilirsin, veletler deli gibi top oynuyor.

  • neira  (08.03.12 09:33:31) 
web tasarim - eleman alip
telekom abonelik
parca satisi
format cekmek
editorluk, post isleri
seo hizmeti

baktin altindan kalkabiliyorsun. komple cafeyi ajans olarak yap. tabi yeterli bilgi birikimi icin en az 3 yil lazim. ama es, dost, cevre, sans ve para varsa daha daha kolay olur
  • kocayusuf  (08.03.12 09:35:24) 
ewet dükkan içinde tamir zaten yapıyorum playstation koymak yasak tostun gideceğinide hiç zannetmiyorum cipsi,meşrubat,bardak mısır gibi şeyler düşünüyorum sizce nasıl bi fikir


  • gfb_sadraz  (08.03.12 09:36:54) 
telekom aboneliği olabilir zaten format çekmek yaptığımız işlerden birisi web tasarımda olabilir ewet saolun


  • gfb_sadraz  (08.03.12 09:39:26) 
haci bence hedeflerini i$ degisikligi uzerine odakla. bu saatten sonra cafecilik olmaz. olursa da hergun depresif ruh hali ve yarinin bilinmezligi icerisinde kepenk acacaksin.bence is degisikligi icin uygun islerden biri ajanslik. gelismeye aciksan web de iyi para var. tabi bunun icin kendini deli gibi gelistirmen gerekiyor. dogru adamlarla, dogru isler yapip, insan iliskilerini ust duzeyde tutarsan altindan kalkabilirsin.

ha bu arada guzel domainlerle yuzlerce site acip. bunlarla adamakilli ilgilenirsen bikac yilda iyi gelir elde edersin.
  • kocayusuf  (08.03.12 09:43:43 ~ 09:46:21) 
her internet cafe artık bir dükkan haline gelmiş. tosttan hamburgere her türlü şeye ve marketlerde bulunabilecek gıda ve içeceklere rastlamak mümkün. meşrubat, cips, kola, kraker gibi eti ülker ürünlerini görüyorum ben cafelerde. bunun yanında sınav sonuçları, sınav başvuruları gibi şeyler de mümkün. her ay bir sürü sınav oluyor zira. getirisi çok olmasa da gideri de yok iki ççıktı almanın. bi de online oyun karakteri, item.leri satmak olabilir. ben şöyle düşünürdüm: veletler online oyunları çok seviyor ve oynuyor. saati bir lira ise onlara 50 kuruştan oynat ama karakter ya da bulduğu item.ler senin olsun. reel parayla yüksek miktarlara satılabiliyor.


  • dahinnotha  (08.03.12 09:47:50) 
aslında bu söylediklerinizin hepsini yapmak istiyorum :) web site açmasını felan bilmiyorum öğrenebilrmiyim karıştırırsam felan daha önce hiç ilgilenmedim böyle şeylerle.


  • gfb_sadraz  (08.03.12 09:52:36) 
internette web tasarım işiyle ilgili zilyon tane kaynak var. kurcalarsanız ve uğraşırsanız elbette öğrenirsiniz. ama bu ilerden anlayan bir öğrenciyi part time yanınıza alırsanız belki daha çok ve kolay öğrenirsiniz.


  • dahinnotha  (08.03.12 09:56:16) 
prosedürü bilmiyorum ama fatura tahsilatı işi olabilir.


  • 9kuyruklukedi  (08.03.12 10:24:51) 
tarama ve çıktı. her cafede olması lazım. yakınlarda copy center varsa başka tabii


  • yuto  (08.03.12 13:24:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.