[]

duyuru için öneri: duyuru++

eksi++ ı biliyorsunuz, sözlük dahilinde olmayan özellikler javascript ile yazılmış bu bir nevi eklenti ile kullanılabiliyor.

benzer bir şekilde duyuru için de bir js hazırlanamaz mı? programlama işlerinden anlamadığım için yapılır mı yapılmaz mı bilemiyorum lakin eğer böyle birşey hazırlamak mümkün ise bu işlerden biri bi el atabilir mi zira hergün duyuru ile ilgili birkaç öneriyle karşılaşıyoruz.

opsiyonel olarak kullanılması hoş birçok şey eklenebilir. mesela son cevaplananlar ve bildirimler sayısının opsiyonel olarak arttırılması, duyuru için tema kullanımı, sözlük bakınızlarının, resimlerin ve youtube videolarının duyurudan ayrılmadan aynı sayfada gösterilmesi, kişilerin cevaplarının da aranması, duyuruyu açan kişinin ismine tıkladığımzda daha önce açtığı duyuruları gördüğümüz gibi cevap veren kullanıcıların da isimlerine tıklanabilmesi, gibi.

daha önce dile getirildi bu öneriler ama yönetim bu konu hakkında bir dönüt vermedi. js yazmak zor mudur? bunların gerçekleştirilmesi mümkün müdür?

 
eksi++ ı yapan ntpl kisisine bu duyurunun linkini vermelisin. ilgilenirse o ilgilenir :)


  • neira  (07.03.12 19:41:01) 
her işi de ntpl'ye yüklemeyin yahu:) duyuru için bazı scriptler var. firefox'ta greasemonkey + greasefire eklentilerini kurup bakabilirsin.

ayrıca duyuru ile ilgili bu tür istekleri eksiduyuru.uservoice.com buradan da ilet, tartışılsın, oylansın.
  • jangara  (07.03.12 19:44:11) 
@neira, sözlük yazarı değilim. belki yazar biri ulaşabilir kendilerine:D

@jangara, duyuru için olan scriptlerden haberdar değilim. opera kullanıyorum, greasemonkey eklentilerini çalıştırabiliyor çoğu zaman.

ayrıca, orayı biliyorum lakin pek cansız orası. nihjayetinde en çok oy alan öneri bile 2009da yazılmış, computermaster da 2011in ocağında "birkaç ay içinde yapmayı planlıyorum" demiş. belli ki işleri yoğun lakin o tartışma platformu ne yazık ki pek işlemiyor.
  • dahinnotha  (07.03.12 19:51:27) 
yapalım. yeterli bilgi ve donanımım mevcut, zeki, çevik ve ahlaklıyım ama tasarım işlerinden anlamam.

lakin kişilerin cevaplarının aranması gibi en kısa yolu db'ye müdahale edilecek çözümler öneremem işim var gücüm var.

edit: daha önce birçok oyuna greasemonkey üzerinden -inanır mısınız- bot yazmışlığım var, eğer compumaster benimle ilgilenir, isteklere, önerilere ulaşabileceğim bir platform uygularsa (pm yoluyla da olur da, hani derli toplu görebileceğim, geneli cevaplayabileceğim) başlarım.
  • Dr. Kissingher  (07.03.12 20:06:06 ~ 20:12:41) 
hadi wide yaparsın abi sen. tema işini de bekliyoruz. bi de ben artık yazar değilim ki gerekli kişilere siz çıtlatsanız olmaz mı? ntpl, ocanal, lightblue, wide. yapacak adam çok, olur bu iş, dimi=)

dr kissingher, bekliyoruz. zeki, çevik ve ahlaklıysan bi de yeterli bilgi ve donanımın mevcutsa ellerinden öper:D sen yaparsın tasarımını wide yapar.
  • dahinnotha  (07.03.12 20:07:48 ~ 20:10:11) 
parasını ver ben de hemen öğrenip yapayım bu işi


  • neira  (08.03.12 08:32:56) 
hobaa neira naptın sen hocam ya. sen yap birşeyler artık tanrı mı, allah mı, karma mı kime inanıyorsan verir o karşılığını. cidden=)


  • dahinnotha  (08.03.12 09:19:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.