[]

kaşa piercing takmanın ne gibi sakıncaları var?

dudak ve dil kısmı deldirirken acıyormu?




 
düzgün bir iş bulamazsınız!


  • ben smyrna  (07.03.12 11:46:08) 
ya acı meselesi belli bi yerden sonra önemli değil ama, piercingle kıyafet giyerken kaşı yırtılan beş kişi sayabilirim sana. ama kaş piercingi güzeldir.


  • golgem var iyi ki golgem var  (07.03.12 11:48:18) 
aklı başında kimse sizi beğenmez


  • ssyumusakg  (07.03.12 11:56:42) 
kimseyi takma, bir sakıncası yok; her şeyde bir risk vardır. istiyorsan git işinin ehli bir yerde yaptır. doktor kontrolünde de yaptırabilirsin. böyle yerlere sorarak yanlış bilgiler alma. sakınca demişsin adam iş demiş, öteki kimse sizi beğenmez demiş. böyle cevaplar alıyorsun işte. git konuş işinin ehli bir yerle.


  • raycharles  (07.03.12 12:34:46) 
kaşındakini çıkardığında boşluk kalır (bütün bacağına piercing yap ağda derdin kalmaz)
dudak, dil falan bunlar emo işi büyüdüğünde çok pişman olursun ve ağzının içinde sürekli bir şey olduğu hissi seni deli eder.

  • neira  (07.03.12 12:37:10) 
4 yıldır takıyorum. şuana kadar sorun yaşamadım.
yaptırırken de sorun olmadı.
ama itiraf ediyorum hatunsan ve kaşını aldıracaksan hafiften sızı yapıyor.
bunun dışında çıkardıgımda hafif iz gözukuyor. ama öğrenciysen dert degil.
  • botamaniaensis  (07.03.12 12:37:25) 
hala akli geri, cocuk kalmistir. oyle tipe kiz verilmez.


  • lostandloser  (07.03.12 12:48:27) 
öyle kızıda kimse almaz mı (: ben dişi kişisiyim kaldırın şu önyargılarınızı küpeden bir farkı yok benim için aşırı yerlere takılmasını bende beğenmiyorum. ama kaş ve dudakta güzel duruyor bence çenede de çok güzel duruyor. iş konusunda haklı olabilirsiniz biraz ciddiyetsiz bir görüntü sergiliyor olabilir. ama ben işveren olsaydım böyle saçma takıntılarım olmazdı. toplumumuz henüz bunu toplumsal hayatta kabul edemedi. daha zamanı var. bencede öğrenci iken takılması en mantıklısı. şuan piercing taksam ailem ve patronum ayağa kalkar. sanırım öğrenci olmayı bekleyeceğim :S


  • muhafazakar_rockci  (07.03.12 13:41:30) 
Dılı bılemeyecegım ama yuzune sıkılıp sıkılıp defalarca pıercıng yaptırmıs bırısı olarak sunu soyleyecegım kas yaptırabılecegın en acısız pıercıngtır.Hele bır de uyusturularak yapılırsa pıercıngın takıldıgını hıssetmezsınız bıle.ceneme de uyusturmadan yaptırmıstm bı kere,bı pıercıngı takarken hafıf bı 'ah' demıstım kı acıyı pek kaldırabılen bı ınsan degılımdır.
Is hayatında ve aılenızden alacagınız tepkılere gelınce ısı bılemeyecegım ama benım de aılem kesınlıkle boyle seylere karsıdır fakat o pıercıngı yaptırdıktan sonra kım ne dıyebılır kı :) ben bogazıma bıle yaptırmıstım ve bu sefer kesın dayak yıyecem dıye dusundugum babamın tek dedıgı suydu : allah hıdayet versın.ıs hayatınızda sorun olmayacaksa kımseyı dusunmeyın derım ve son olarak da degıl pıercıngımın oldugu yerın yırtılması, hayatımda hıcbır pıercıngımın kazagıma takıldıgını hatırlamıyorum bıle.

  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (07.03.12 15:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.