[]

erasmus karar aşaması

isveç mittuniversitetet
ispanya universidad de cordoba
italya universita' degli studi di torino

yukarıdaki üniversiteler hakkında bilgisi olan ya da şu ülke erasmus için şöyle iyi böyle kötü diyebilecek kişiler bi yardım etse süper olur.

 
isveçe git kızları güzel
(sokaktan geçen ünili)

  • koyukalem  (05.03.12 23:14:44) 
cinsiyet de belirtmem gerekiyormuş sanırım:)


  • wasmashing  (05.03.12 23:18:43) 
isveç'e git erkekleri yakışıklı.
(ingiltere vatandaşı)

  • Sabac  (05.03.12 23:24:00 ~ 23:24:10) 
ispanya (özellikle de endülüs bölgesi) hem gayet canlı hem de maddi açıdan avrupa'nın diğer çoğu şehrinden çok daha rahattır. italya'yı boşver, maddi durumuna göre isveç ya da ispanya derim.


  • thejester  (05.03.12 23:55:26) 
soğuk ülkede ne işin var ispanya ya da italya. italyan erkekleri için beklentiye girme.


  • hizli sperm  (06.03.12 00:08:17 ~ 10:28:14) 
thejester maddiyat önemli verilen hibe büyük bir rakam değil, konaklama düşündürüyor beni.
hızlı sperm, Akdeniz iklimine alışığım İsveç elendi, bir de biscolata erkeği arayışında değilim:)

  • wasmashing  (06.03.12 00:16:12) 
italya'ya gitme bence; ispanya elbette tavsiye edilir ama ispanyolcan yoksa derslerde problem yasamaya hazirlikli ol; isvec elbette cok daha cazip bence.


  • elan vital  (06.03.12 00:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.