[]

Bu sozden ne anlam cikarmali?

Hakan Gunday'in "benimle savasma cunku kazanirsan kaybedersin." Sozunden siz ne anliyorsunuz? Ozellikle ask mesk manasinda soylendigini kabul edersek?




 
"ben o kadar iğrenç ve seni üzecek bir adamım ki, beni kazandığın anda sen kaybedersin." anlıyorum ben.

bir nevi "sorun sende değil bende" durumu.
  • nesilsiz  (05.03.12 12:33:51) 
sen kazandığında beni kaybetmiş olursun. aşkta inat olmaz, aşkın kazananı da olmaz. birbirimizi kırarsak ancak kendimiz kaybederiz gibi anladım


  • avkatbey  (05.03.12 12:35:36) 
egolarımızı karşı karşıya getirdiğimizde eğer sen üstün olursan, kabullenmem; çekip giderim dolayısıyla beni kaybetmiş olursun.


  • balik kraker  (05.03.12 12:36:11) 
havalı görünsün diye şişirilmiş bomboş bir cümle.
ama yani evet anlamlar da çıkarılabilir.

  • sanal hayvan  (05.03.12 12:37:18) 
kibir, gurur var. kaybetme karşısında çekip gideceğini söylüyor. yani mücadeleyi kazansan bile sonuçta sevgili tam bu yüzden seni terk edeceği için kaybetmiş olacaksın.


  • terp  (05.03.12 12:39:47) 
"o kadar seviyesiz bi savaş olur ki kazandığın kayıptan başka bir şey olmaz" anladım ben.

IQ: 125
  • aşksız prens  (05.03.12 12:41:54) 
sanal hayvan +1

bkz: qoute siçmak
  • anonimyususer  (05.03.12 12:48:20) 
"kazanmani istiyorum"


  • nawres  (05.03.12 13:15:17) 
önce kendimi sonra seni vururum diyen ergen kafasını yaşamış.
www.google.com.tr

  • cecilia  (05.03.12 18:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.