[]

tüm açık oturumları kapatmak [google]

diğer bilgisayarlarda açılmış oturumları nasıl kapatabilirim?




 
google.com
hesap ayarları
Çoklu oturum---kapalı yap...
  • arden  (05.03.12 00:25:02) 
Gmail'de en altta sağ da
Last account activity: 30 minutes ago tarzında bir şey yazar. Onun altındaki Details'a tıkla Açılan ekranda Sign out all other sessions'a bas.

  • bir kac yazar once  (05.03.12 00:26:25) 
@bir kac yazar once o sadece gmail i kapatır. Google diğer servisler açık kalır


  • arden  (05.03.12 00:37:43) 
@arden, bahsettiğin çoklu oturum aynı web browserında birden fazla google hesabı açmana yarayan işlem.

Kapatabilirse gmail üzerinden kapatabilir, aksi durumda bildiğim başka bir durum yok.

Gmail üzerinden tüm hesapları kapat dersen, +,docs vs.. tüm hesapların kapandığını göreceksin.
  • bir kac yazar once  (05.03.12 00:46:31) 
@bir kac yazar once evet sen kendi bilgisayardından gmailden logout yaparsan hepsinden çıkar.
Ama başka bir bilgisayarda google de hesap açık ise kapanmaz. Senin yöntemle diğer bilgisayda google hesap açık iken google de gezer ama gmail e basınca tekrar şifre ister. Yani search history hala kayıt altındadır. Tek oturum yaparsa eğer, yapılan browser dan başka hiçbiryerde aktif olmaz. Olduğu yerde de son açık yeri kapatır.

  • arden  (05.03.12 00:52:40) 
@arden,

Zaten o ayarın default'u off.

ben de on durumda ve şu anda 3 farklı bilgisayarda her birinde iki hesap olmak üzere açık sırf senin güzel hatrın için ayarı off konumuna getirdim hala diğer iki bilgisayar sorunsuzca google hesaplarında geziyor.

Benim dediğim şekilde ise sayfa hala önünde açıksa mail atabiliyor arama yapabiliyorsun ama sayfayı yenilediğinde hesaplar kapanıyor.
  • bir kac yazar once  (05.03.12 01:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.