[]

kayıp sınav kağıdı

bir arkadaşım son sınıfta. finalleri kaçırınca bütünlemelere girdi. fakat sınava girdiği derslerden birinin notunun bir türlü açıklanmadığını görünce okulu aradı sordu ve öğrendi ki sınav kağıdı ortada yok. duruma itiraz eden dilekçesini geçtiğimiz cuma günü verdi. ama halen herhangi bir haber (olumlu ya da olumsuz) yok. son sınıf olunca mezuniyeti de gecikecek. bu durumun başka prosedürü nedir ne değildir? açıkçası bu dersin hocasıyla daha önce de başka sorunlar yaşamıştı. olayı en az dallanıp budaklanacak şekilde çözmek ihtiyacındayız haliyle. tavsiyeleriniz nelerdir?




 
Hoca ile konuşacak
Bölüm sekreteri ile iletişimde olacak
Bölüm başkanı ile konuşacak derdini anlatacak.
Baktı olmuyor zaten tek ders ise dava açacak
  • gitti gelecek  (29.02.12 10:40:37) 
hoca ile konuşuldu. dilekçe verildi okula. ancak sınava bile girmemiş gözüküyor arkadaşım. okulla iletişim halinde ama okul bekleyin demekten başka bir şey yapmıyor.


  • kedili madam  (29.02.12 10:48:24) 
zaten yapılabilecek her şey yapılmış. sınav gözetmenini tanıyorsa (bazen okutmanlar olur malum) o gün sınavda olduğunu kanıtlaması için yardım istesin. ve kesinlikle işin peşini bırakmasın derim. bi kaçarsa ipin ucu toparlamak zor olur. ha bi de hocayla dikleşmeisn yok dava açarım filan diye. sonra alimallah geçirmez o tipler..


  • sutyen kullanmayan memeli hayvan  (29.02.12 10:53:40) 
sınav yoklamasında adı yok mu elemanın? :s

eğer arkadaşın yalan söylemiyorsa şahit bulup dava açsın
  • lancelot du lac  (29.02.12 10:54:05) 
sınavlara girilince imza kağıdı dolaşır, o öğrencinin sınava girdiğini ispatlamak için imza attırılır.

Son olarak, şahit olarak gösterebileceği gözetmen ya da sınava giren başkalarını bulacak.
  • bonjurkes  (29.02.12 11:25:42) 
sınav yoklamasına imza atmış olması lazım evet. yok mu böyle bir şey?


  • ekaterina  (29.02.12 11:26:37) 
sınav yoklamasında imza atılır, o imzayı neden atmamış?


  • anonimyususer  (29.02.12 11:30:10) 
sınav yoklamasına imza atmış ve sınavda sınıf 10 kişiymiş. içlerinden sadece birini tanıyormuş ve sohbet bile etmişler. gayet sınıfta olduğuna dair kanıtı var. hocasıyla görüştüğünde ben kağıtları zarfın içine koydum verdim diyor. ilgilenmiyor. okulun diğer birimleri deseniz allahlık. bugün aradık okulu tekrar. bekleyin diyorlar başka bir şey demiyorlar. bize oyalıyorlar gibi gelmeye başladı artık.


  • kedili madam  (29.02.12 11:43:37) 
sizi oyalıyorlar. imza kağıdını buldurmaya bakın.


  • SiyamkedisiZorro  (29.02.12 12:18:46) 
beklemeyin asla.
böyle şeyler için o imza kağıdı ortada döner zaten.
hoca imza kağıdını kaybetmiş gibi duruyo... hocadan imza kağıdını isteyin öncelikle. az çok belli olur tavırlarından kağıdın kaybolup olmadığı. kaybettiyse zaten o düşünsün. hakkını yasal yolla arayacağını söyle, hiç merak etme sakın. geçirmez falan diye de korkma.

sikeee sike geçirecek. o imza kağıdını bulmak zorunda. ya da sınav kağıdını. kağıdın yenisinin hazırlanması gibi bi durum da söz konusu olamıyo zaten.

belki "seni yeniden sınav yapayım" der... aynı soruları soracaksa yapsın. aksi takdirde sakın kabul etme. "kağıdımı bulun ya da yoklama kağıdını görmek istiyorum hemen şimdi" deyin... göstermezse dava aç zerre düşünmeden.
zaten o da işi o raddeye getiremez.

kötü yakalandı bence. kanırttır.
  • alikavazinmahmut  (29.02.12 12:30:45 ~ 12:31:48) 
mezuniyet tezini yazabilmek için vermesi gereken tek ders bu kaldı geriye. ama sınav kağıdı ortada olmayınca tezi için hazırlanmaya başlayamıyor, doğal olarak tezi bu sene veremezse mezuniyeti seneye atıyor. sonuç olarak bir insanın koca bir senesini yiyecekler.

devlet üniversitesi evet ancak hocayla daha önce de başka problemler yaşadığı için açıkçası biraz şüpheliyiz durumdan. okul zaten çok umursamaz. muhatap bulmakta cidden zorlanıyor.

bir taraftan da işleri fazla dallandırarak daha fazla sorun yaşamaktan korkuyor. zira anlaşılan bu hızla seneye de aynı okulda olacak.
  • kedili madam  (29.02.12 14:41:05) 
arkadaşımın ikinci üniversitesi ve zaten halihazırda kendi işini yapıyor. fakat okul kendi işlerinin derdine yeteri kadar düşmüş olması nedeniyle zaten uzadı. bu uzamaya artık son vermek gerek. ayrıca notların teslim tarihi çoktan geçti.


  • kedili madam  (29.02.12 15:38:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.