Giriş
(2)

tek ders sınavı ve yaz okulu (güncel)

metinsinan
Arkadaşlar herkese iyi gecelergünlerdir karnıma ağrılar sokan durumu paylaşmak istiyorum.ilk dönem termodinamik ve makine elemanları derlerinden kaldım. bu derslerin bütünlemelerine girmedim. şu anda iki amacım.1. bu dersleri tek ders sınavında geçmek. ki bizim okulda tek ders sınavına sadece 1 ders
Arkadaşlar herkese iyi geceler

günlerdir karnıma ağrılar sokan durumu paylaşmak istiyorum.

ilk dönem termodinamik ve makine elemanları derlerinden kaldım. bu derslerin bütünlemelerine girmedim. şu anda iki amacım.
1. bu dersleri tek ders sınavında geçmek. ki bizim okulda tek ders sınavına sadece 1 dersten girilebiliyor.
2. geçemediğim bu dersleri başka üniversitede yaz okula gidip geçmek. okuldaki hocalar öyle bir hakkımın olmadığını söylüyorlar.

kocaeli üniversitesi makine mühendisliği 5. sınıftayım. okulun bitmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
sizden öğrenmek istediğim tek ders sınavına 3 derse kadar hakkım olduğunu söylediler bunu nasıl hukuki olarak ispat edebilirim ? veya başka okulda yaz okulu hakkımı nasıl kullanabilirim?

cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
0
metinsinan
(27.02.12)
okulun yonetmelıgıne bak, bu durumların acıklanmıs olması gerekiyor.

tek ders kaldırılmıs olabilir, zira egitim kanunu degisti. atılma kalktı. tek ders sınavı atılma durumu varken gecerli olan bı durumdu.
diye msg atmıstım ben
0
bryan fury
(27.02.12)
şu iki maddeden kocaeli olduğunu anladım yemin ediyorum cevap veriyorum seni üzecek bu cevap ama yönetmelikte bir şekilde yaz okuluna da gidebileceğin de yazıyor ama gidemiyorsun, emin ol çok araştırdık çok üzerine düştük yok hiçbir yol yok.

yani bu hakkımı nasıl kullanırım falan diye bir şey yok, biz yaptık rektörlüğe, bölüme dilekçe verdik kuruldan onaylanmadı geri döndü. çok istiyorsan dene ama zannetmiyorum olacağını. inşaattayım ben de hatta aynı durumda olan benimle beraber bir arkadaşım daha vardı, sonuç olarak 1 sonraki seneye kaldı ve 6. sınıfın 1. döneminde mezun olabildik.
0
ekaterina
(27.02.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.